Vodimo vas u kino!

Nakon što je poharao kino blagajne u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini gdje se započeo prikazivati početkom prosinca i gdje ga je do danas pogledalo gotovo 200 tisuća gledatelja, STADO – redateljski prvijenac legendarnog srpskog glumca Nikole Koje – od 12. siječnja stiže i u domaća kina. Osim što po kino rezultatima dokazuje da se ne radi o još jednoj srpskoj komediji koja je namijenjena isključivo za tamošnje gledatelje, prva dostupna scena koju vam ovim putem ekskluzivno predstavljamo na našem portalu otkriva da ćemo se i mi imati čemu smijati.

Glavni likovi satirične komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…

stado1

Hit komedija STADO jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu (uz Nikolu Koju u glavnim ulogama se pojavljuju Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Petar Strugar, Vojin Četković, Branislav Trifunović i mnogi drugi), film STADO poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Sa preko 170 tisuća gledatelja samo u srpskim kinima, komedija STADO postala je i službeno najgledaniji film 2016. godine, a njezin redatelj, producent i glavni glumac Nikola Kojo tom je prilikom izjavio: „Drago mi je da su ljudi prepoznali vrijednost ovog filma i njegovu želju da istinito govori o vremenu u kojem živimo. Hvala svim ljudima koji su u ovako teškim vremenima uspjeli izdvojiti novac za kino ulaznicu i time pokazali da još uvijek postoji kritična masa koja vjeruje da su kultura i obrazovanje preventive. Unaprijed se radujem reakciji publike u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje će film premijerno biti prikazan 10. odnosno 11. siječnja.”

Dijelimo ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu (City Center one East) i Splitu (City Center one). Ukupno 10 kinoulaznica (5×2). Dobitnici svoje karte mogu iskoristiti u razdoblju od 12. do 22. siječnja. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #stado i grad u kojemu želite gledati film.

Prijave primamo do 12. siječnja, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici:

  1. Nada Milivojević
  2. Slavko Lavrnić
  3. Suzana Vučinić
  4. Nataša Mrkonjić
  5. Ivana Runjic