Vorto Palabra: Hrvatska uzvraća udarac

Saga se nastavlja… u Hrvatskoj!

U ovom uzbudljivom, hm… zapravo… zabavnom nastavku bestselera Propuh, papuče i punica, naš dragi autor i hrvatski zet (takvi su nam najdraži) Cody McClain Brown nastavlja svoju epsku bitku u pokušaju da Hrvatska postane njegov dom. Udružen sa svojom ženom, kćeri i punicom, Cody širi krug poznanstava i zbližava se s nekim novim prijateljima, novim susjedima i psom, dok se hvata ukoštac s birokracijom, sveprisutnim skepticizmom, hrvatskim jezikom i pokušajima kupnje stana koji kao da prkose zakonima fizike.

Hrvatska uzvraća udarac prikazuje kako je izazovima življenja u Lijepoj našoj moguće prkositi dokle god smo okruženi članovima zajednice te naoružani smijehom i prijeko potrebnom upornošću.

Nakladničke kuće Vorto Palabra i Znanje predstavljaju prvo zajedničko izdanje. Redakcija Vorto Palabra djeluje unutar izdavačke kuće Znanje, u čijim će se knjižarama naći sva buduća izdanja pod etiketom Vorto Palabra. Nakon Codyja McClaina Browna, Vorto Palabra priprema nam još nekoliko ukoričenih poslastica.

Nestrpljivo očekujemo nastavak ove priče.

Vorto Palabra i Znanje predstavljaju prvo zajedničko izdanje. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite # VortoPalabra
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku te javno podijelite na svojem zidu.

Prijave primamo do 25. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Nediljka Jakšić!