Vrijeme je za med, ali ne bilo kakav

Med je jedinstven proizvod prirode. Zahvaljujući svome iznimnom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lijekova za liječenje širokog spektra bolesti. Jedan je od najomiljenijih i najkorištenijih prirodnih lijekova koje ima gotovo svako kućanstvo.

Za dobivanje ove zlatne guste tekućine zaslužne su pčele, koje procesom pretvorbe slatkog cvjetnog nektara proizvode med raznih boja, okusa, mirisa i sastava.

Postoji mnogo vrsta meda, a svaka od njih je –  ljekovita. Svaki med je biokatalizator i dobar je za probavu.

Kristalizacija je prirodno svojstvo meda  koje nimalo ne utječe na njegovu kvalitetu, dapače, to je znak da je med prirodnog podrijetla.  Green&More koristi to njihovo prirodno svojstvo uz kombinaciju tradicijskog i suvremenog znanja i spoznaje, za još potpunije užitke u ovom nektaru koji je prava nutritivna i okusna riznica. Delikatni proces proizvodnje uz nježno i precizno miješanje nepasteriziranog ekološkog meda uz dodatak ekološkog voća i začina kvalitete sirove hrane, pretvara ovo tekuće zlato u pravu kremastu i bogatu poslasticu.

G&M RAW medovi foto

Aromatičnom okusu Green&More RAW Meda s jagodama rijetko tko može odoljeti, dok se čari i aroma prave šumske borovnice nalazi u Medu s borovnicama. Osim što su prava riznica vitamina, minerala i aminokiselina iz dva izvora, oba okusa vrlo brzo osvajaju velike i male slatkoljupce Osvježavajuće citrusni okus uz blagu pikantnu notu nalazi se u Medu s limunom i đumbirom, formuli  trostruke učinkovitosti na zdravlje i slasne užitke – sastojci ove formulacije poznati su po učinkovitosti  u borbi protiv virusa i prehlada, kao pomoć kod oslabljenog imuniteta i probavnih poteškoća te cirkulacije.  Poznata zelena supernamirnicu, ručno rezana i brana mlada zelena pšenica iz Gorske Hrvatske, pronalazi se u zelenoj varijanti ili Liquid Sun – Mladoj zelenoj pšenici u medu, pripravak koji svojim nutritivnim sastavom pozitivno djeluje na imunitet i hrani tjelesne stanice.

Raznolikost konzumiranja Green&More RAW krem medova limitirana je samo maštom, a mi smo ga probali uz smoothie,  kao namaz za palačinke i waffle zaslađivač za mlijeko, čaj, kao dodatak domaćim  proteinskim barovima ili ravno iz teglice.

Vjerovat ćete nam na riječ ili i sami probati iskusiti užitke iz teglica zvanih Green&More RAW!?  Potražite ih u  bio&bio trgovinama, Gardenu, biljnim ljekarnama i ostalim trgovinama zdrava hrane i delicija.

Darujemo 2 čitateljice medom od jagode. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #med

Prijave primamo do 22. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice Marija Kasalo i Mirela Rastija.