Zašto toliko volimo Hippy Garden

Najnovija kampanja Hippy Gardena nadahnuta je legendarnom glumicom Sophijom Loren. Njezina seksipilnost, snaga i elegancija je bezvremenska baš kao i nova kolekcija koju je osmislila inovatorica i uspješna dizajnerica Đurđica Vorkapić. Ovaj stil bezvremenskog glamura šezdesetih vraća nas nekoliko desetljeća unatrag smiono i bez okolišanja slaveći modu, njegujući ideju lijepog u sebi.

Zašto Sophia?

Iako je Sophia uvijek bila poznata kao vrhunska glumica, seks bomba i ikona stila, ona je više od svega bila istinska žena. Rekle bismo, ono što žena u suštini treba biti – ženstvena, pokoravati muškarce, uživati u sebi i životu. 

Kao glumica, u Italiji se proslavila 50-tih godina prošlog stoljeća, no ugovor s američkim filmskim studijem Paramount Pictures donio joj je internacionalnu slavu i pružio joj priliku da glumi uz zvijezde poput Clarka GableaCharltona Hestona i Marlona Branda.

Zanosnu Sophiju mnogi smatraju privlačnom i nakon što je prešla šezdesetu te ju je Empire časopis 1995. smjestio visoko na ljestvici najseksi zvijezda u filmskoj povijesti.

Glamur bez granica…

Silueta je diskretna i profinjena dok su materijali mat ili sjajni. U kolekciji prevladavaju glamurozne haljine, mantili načinjeni od luksuznih metaliziranih materijala, brušene svile i eko kože kojima neće moći odoljeti niti jedna istinska ljubiteljica dekadentne elegancije.

 

 

Svaki od ovih inovativnih komada odjeće odiše luksuzom i krojnom inovativnošću. Veliki novitet je i muška jesensko – zimska kolekcija.

Editorijal je snimljenim u Zagrebačkoj zračnoj luci i hotelu Esplanade, koristeći klišej idealizirane slike na fotografijama. Cijela kolekcija moći će se vidjeti početkom listopada na zagrebačkom Gornjem gradu.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, za make up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure poznati zagrebački frizerski salon “Evelin”.

U kampanji su sudjelovali modeli Ida Marković, Josip Kotlar, Patrik Cvetko i Ivan Genda.