Ženstveni kupaći kostimi za 2017.

Nakon što padne finalna odluka gdje i s kim, preostaje pronaći savršeni kupaći kostim koji će vam obilježiti nadolazeće ljetovanje. Znamo. Neki baš i nemaju previše izbora jer će im se klinci motati oko nogu.

Ali, nema veze. Uvijek možete izgledati chick. Modnih trendova u svijetu ljetne mode više je no ikad. Neke od njih ćemo pokazati – slikovito!

Guess

GUESS BEACHWEAR SS17_ L17

 

Springfield

Women Secret

WS_SUMMER_17_36

Yamamay

 

Natasha Oakley za Yamamay

Natasha Oakley za Yamamay

Jedan od najpoznatijih australskih top modela, kraljica društvenih mreža te bikini bloggerica Natasha Oakley, ove sezone zavodi u senzualnoj ljetnoj kolekciji renomiranog talijanskog beachwear brenda, Yamamay. Zanosna plavuša eksplozivne energije, koja krasi naslovnice nekih od vodećih svjetskih modnih magazina, ovog ljeta utjelovila je prepoznatljiv Yamamay stil kojim dominiraju prirodna ljepota, elegancija i bezvremenski seksepil.

Upravo te karateristike najbolje opisuju kupaće kostime i odjevne kombinacije iz novih ljetnih linija – u pravoj mjeri, svaki komad je moderan i ženstven, s rezovima na pravim mjestima, a sve kako bi se osigurao maksimalno zavodnički efekt.