Zimska njega ruku

Dio tijela koji je uz lice najviše izložen vremenskim uvjetima su svakako ruke. Stoga su ruke neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvijete kao što su  hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u  unutarnjim zagrijanim prostorima.

Olival hidratantna krema za ruke s nevenom dubinski njeguje kožu, štiti ju i hrani, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju koje jačaju i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Olival – idealna njega ruku.

Za intenzivniju njegu u ponudi je i koncentrat za ruke s ekstraktom nevena.

S obzirom na to da je neven je poznat po svom ljekovitom djelovanju i osim što hidratizira kožu, čini ju mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože te ima antioksidativno djelovanje, ističe se  kao idealan izbor za zimsku njegu.

page

Hidratantna krema za ruke sa ekstraktom nevena hrani kožu i izvrsna je za dnevnu njegu, brzo se upija i hidratizira suhu kožu . Ekstrakt nevena sadržan u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Sadržani vitamin E je snažan  antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica.

Za intenzivniju njegu u ponudi je i Koncentrat za ruke s nevenom koji djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Osim za zimsku njegu, ovaj koncentrat za ruke i nokte idealan je za noćnu njegu.

www.olival.hr

  • Koncentrat za ruke i nokte s nevenom – 21,90 kn
  • Hidratantna kema za ruke s nevenom   – 14,90 kn

Olival kreme za ruke možete kupiti u dm-drogerie markt, Bipa, Kozmo, Konzum, Interspar, Nama, KTC, Tommy i u odabranim ljekarnama.

U suradnji Olivalom, a s ciljem promocije, darujemo 2 paketa obe neven kreme. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ruke

Prijave primamo do 13. siječnja, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnice:

  1. Ivancica Benuti
  2. Maja Milano