Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

3 vježbe za lijepe ruke

Zbogom zastavice  – dobrodošle lijepo oblikovane ruke.

S godinama koža naravno postaje opuštenija, pa tako ni ruke više ne izgledaju najbolje. One takozvane "zastavice" na donjim dijelovima ruku sve se više rastežu, sve dok ne postanu poput one velike olimpijske i mi shvatimo da je vrijeme prihvatiti se ozbiljnih vježbi.

E pa koje su najbolje, evo nekoliko prijedloga.

1. Sklekovi
Ovo nije baš najlakša od svih vježbi, ali ako započnete laganim ritmom sa samo nekoliko spuštanja po danu, s vremenom ćete moći bez problema odradi seriju od po deset sklekova. Kombinirajte ih s ostalim vježbama za ruke i rezultati će uskoro biti vidljivi.

2. BoksRaspitajte se kod nekog boksačkog znalca da vam pokaže pravilne pokrete te se deset minuta dnevno posvetite boksu. Ruke će vam se kroz neko vrijeme savršeno oblikovati i učvrstiti.

3. UteziDizanje utega je izrazito korisno ukoliko želite imati lijepo formirane ruke. Počnite s laganijim utezima, a kasnije možete postepeno povećavati kilažu utega. Dižite ih iznad glave s jednom, pa s drugom rukom – kako biste si dali neko vrijeme odmora. Korisna vježba je i ta da uzmete uteg okomito s dvije ruke te ga dižete iznad glave do leđa i natrag. Vježbu ponovite deset puta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Ako su vaše oči odraz vaše duše, jesu li vaše ruke odraz vaše ljepote?

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.