Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

3 vježbe za lijepe ruke

Zbogom zastavice  – dobrodošle lijepo oblikovane ruke.

S godinama koža naravno postaje opuštenija, pa tako ni ruke više ne izgledaju najbolje. One takozvane "zastavice" na donjim dijelovima ruku sve se više rastežu, sve dok ne postanu poput one velike olimpijske i mi shvatimo da je vrijeme prihvatiti se ozbiljnih vježbi.

E pa koje su najbolje, evo nekoliko prijedloga.

1. Sklekovi
Ovo nije baš najlakša od svih vježbi, ali ako započnete laganim ritmom sa samo nekoliko spuštanja po danu, s vremenom ćete moći bez problema odradi seriju od po deset sklekova. Kombinirajte ih s ostalim vježbama za ruke i rezultati će uskoro biti vidljivi.

2. BoksRaspitajte se kod nekog boksačkog znalca da vam pokaže pravilne pokrete te se deset minuta dnevno posvetite boksu. Ruke će vam se kroz neko vrijeme savršeno oblikovati i učvrstiti.

3. UteziDizanje utega je izrazito korisno ukoliko želite imati lijepo formirane ruke. Počnite s laganijim utezima, a kasnije možete postepeno povećavati kilažu utega. Dižite ih iznad glave s jednom, pa s drugom rukom – kako biste si dali neko vrijeme odmora. Korisna vježba je i ta da uzmete uteg okomito s dvije ruke te ga dižete iznad glave do leđa i natrag. Vježbu ponovite deset puta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Duh i tijelo

3 savjeta za ekspresno putovanje u zemlju snova.

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.