Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

4 buntovna horoskopska znaka

Oni su odvažni, buntovni i pomalo ludi. Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u neprilike pa vas čak natjerati da preispitate svoj izbor prijatelja.

Oni su odvažni, buntovni i pomalo ludi. Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u neprilike pa vas čak natjerati da preispitate svoj izbor prijatelja. Ipak, ne možete si pomoći i svejedno ćete ih voljeti, piše Mystical raven.
Pametni su, strastveni i najbolji vođe koje ste ikada vidjeli, samouvjereni i inspirativni, ali prečesto guraju granice toliko da ih je teško podnositi.

Ako tražite malo rizika u životu, pozovite neke od ovih znakova u večernji izlazak. Ako ste zadovoljni sa svojim sretnim, sigurnim životom, izbjegavajte ih u širokom luku.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

On je spreman na sve. Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smislit će najluđi scenarij i tražiti od vas da probate to s njim. Ne zaboravite kutiju prve pomoći!

Njegove emocije vode igru tako da kada udružite snage da savladate zadatke, njegove emocije će držati uzde. Njegova nemogućnost da razmišlja logično će vas uvući u probleme, a kombinacija njegove ćudljivosti (promjene raspoloženja, depresije) i tvrdoglavosti pravi su recept za katastrofu.

Rakova strast se može činiti nadahnjujuća, ali će vas dovesti do toga da ćete završiti zavezani za panj, jer on ima veliku strast prema spašavanju drveća. Pazite se, jer će vas uvjeriti u bilo što za njegovu vlastitu korist.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lav ima dug jezik i koristi ga da kaže ono što mu je na umu! Bravo! Samouvjeren je i ekspresivan. Njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni, stoga se ne oslanjajte na njega da drži ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jest i ako ne možete to podnijeti – držite se podalje.

Lav jednako tako može i biti lijen do te mjere da ga morate izbaciti s kauča i ukinuti Netflix. Ako ste ovisni o prežderavanju i gledanju TV-a ili čipsu, budite oprezni s Lavom, jer će vam on omogućiti da to radite. A kada pomislite da možete odoljeti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvući u igru. Neodoljiv i dominantan.

Poput muhe u zamci, on će vas zgrabiti i preobratiti vas na svoje šefovske načine. Uostalom, on JEST kralj džungle.

Škorpion (23. listopad – 21. studenog)

Kao vodeni znak, Škorpion može zadržati mirno i hladno ponašanje dok se izvuče iz dosta toga. Vi mu, s druge strane, ne smijete dozvoliti da bude buntovnik. On je kralj tame i tajnovitosti. Dok može uspješno čuvati tajnu, vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. Ekstremno je iskren. Mislite li ga povesti na važnu umjetničku izložbu – NEMOJTE! Ako Škorpion misli da slika naslikana prstima izgleda grozno, reći će to svima u prostoriji.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Čuvajte se njega … Strijelac je svakako energičan i optimističan, ali ta energija je previše za izdržati. Natjerat će vas da radite stvari koje vam nisu ugodne, stvari kojih se sramite ili zbog kojih ćete žaliti zauvijek. Voli se šaliti, što je sve dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno.

On će reći da bi bilo smiješno vašim prijateljima koji čekaju ispred kluba pokazati stražnjicu. Osnaženi njegovom energijom, vi to napravite i sljedeće što se dogodi, uhapšeni ste zbog nedoličnog ponašanja. To vam se dogodi kad vjerujete Strijelcu.

Može previše analizirati stvari. Kada samo želite ostati izvan drame, on vas uvlači ponovo u nju. Njegovo pretjerano analiziranje čini male stvari većima nego što trebaju biti i naći ćete se zbog toga u svijetu nevolja. Napomenimo, iznimno je natjecateljskog duha!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Bik je većinom dobroćudan, ali ne i naivan. Prepoznaje one koje ga žele iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.