Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

5 jednostavnih navika u službi ljepote

Evo nekoliko navika koji su najbolje sluge lijepog izgleda.

Iako se danas ljepota sve više vrti oko make up-a, novih kolekcija i plastičnih operacija, botoksa ili filera, ništa ne može nadmašiti prirodnu ljepotu, a mi joj pritom još možemo i pomoći.

Evo nekoliko navika koji su najbolje sluge lijepog izgleda. Pokušajte ih se držati i iznenadit će vas odraz u zrcalu.

San

Engleski termin beauty sleep nije koristi se bez veze. San odmara organizam, opušta napetu kožu koja se obnavlja za vrijeme sna. Ako nekoliko noći za redom ne spavate najbolje to će odmah biti vidljivo na vašem licu. Zato, odspavajte svojih osam sati ili koliko vam je već potrebno.

Opuštanje

Stres je tihi zločinac koji lagano ali uspješno narušava stanje organizma i izgled tijela i lica. Zato osmislite svoje metode opuštanja poput kupki, masaža, društva ugodnih ljudi i uhvatite svojih nekoliko minuta u danu jer osjećat ćete se bolje i naravno izgledati ljepše.

Prehrana

Za početak je bitno ne preskakati doručak, te na tako metabolizam staviti u radni ritam. Birajte lagane namirnice, primjerice one koje biste jeli u trenutcima kada se osjećate loše, nešto poput juhica, jela s rižom, povrća, voća i jogurta. Izbjegavajte masno i slatko, iako nije zabranjeno počastiti se s nečim slatkim i na taj se način razveseliti.

Ne zaboravite piti puno vode!

Vježbanje

Pronađite svoje idealno vježbanje, nešto što vas zanima i uveseljava. Vježbanjem tijelo luči više endorfina te se bolje osjećate. Kroz znoj se rješavate loših tvari iz organizma, a pritom ste čvršći, jači i bolje izgledate.

Uživajte u životu

Pokušajte izbaciti riječ moram iz rječnika i uvrstite: želim, volim, hoću i uživam.

Probajte većinu vremena raditi ono što volite ili ako si to ne možete priuštiti, izvucite najbolje iz trenutne situacije.

Plešite, družite se i što više se smijte!

Više

Beauty report

Recite zbogom suhoj koži i pozdravite hidratiziranu, zdravu i nahranjenu kožu. Imamo četiri nova proizvoda koji mogu učiniti razliku.

Beauty report

Naime, gotovo 70 % svjetske populacije smatra svoju kožu osjetljivom ili preosjetljivom.

Duh i tijelo

Postoje načini da se relativno jednostavno i brzo oslobodimo negativnih emocija i vratimo stabilnost koja nam je prijeko potrebna

Beauty report

Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.