Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

5 jednostavnih navika u službi ljepote

Evo nekoliko navika koji su najbolje sluge lijepog izgleda.

Iako se danas ljepota sve više vrti oko make up-a, novih kolekcija i plastičnih operacija, botoksa ili filera, ništa ne može nadmašiti prirodnu ljepotu, a mi joj pritom još možemo i pomoći.

Evo nekoliko navika koji su najbolje sluge lijepog izgleda. Pokušajte ih se držati i iznenadit će vas odraz u zrcalu.

San

Engleski termin beauty sleep nije koristi se bez veze. San odmara organizam, opušta napetu kožu koja se obnavlja za vrijeme sna. Ako nekoliko noći za redom ne spavate najbolje to će odmah biti vidljivo na vašem licu. Zato, odspavajte svojih osam sati ili koliko vam je već potrebno.

Opuštanje

Stres je tihi zločinac koji lagano ali uspješno narušava stanje organizma i izgled tijela i lica. Zato osmislite svoje metode opuštanja poput kupki, masaža, društva ugodnih ljudi i uhvatite svojih nekoliko minuta u danu jer osjećat ćete se bolje i naravno izgledati ljepše.

Prehrana

Za početak je bitno ne preskakati doručak, te na tako metabolizam staviti u radni ritam. Birajte lagane namirnice, primjerice one koje biste jeli u trenutcima kada se osjećate loše, nešto poput juhica, jela s rižom, povrća, voća i jogurta. Izbjegavajte masno i slatko, iako nije zabranjeno počastiti se s nečim slatkim i na taj se način razveseliti.

Ne zaboravite piti puno vode!

Vježbanje

Pronađite svoje idealno vježbanje, nešto što vas zanima i uveseljava. Vježbanjem tijelo luči više endorfina te se bolje osjećate. Kroz znoj se rješavate loših tvari iz organizma, a pritom ste čvršći, jači i bolje izgledate.

Uživajte u životu

Pokušajte izbaciti riječ moram iz rječnika i uvrstite: želim, volim, hoću i uživam.

Probajte većinu vremena raditi ono što volite ili ako si to ne možete priuštiti, izvucite najbolje iz trenutne situacije.

Plešite, družite se i što više se smijte!

Ne propustite

Gastronomija

Donosimo deset namirnica koje pomažu u smanjenju apetita i uz koje se lakše mršavi.

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Beauty report

Svi znamo kako je ponekad teško pronaći beauty salon koji ima slobodan termin upravo kada nama to odgovara – tome doskače FOREO, svjetski skin-tech...

Darivanje

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.