Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Koža ne može bez hrane

I koža treba svoj jelovnik, a nudi ga nutrikozmetika.

Naša koža sačinjena je od milijarda stanica i za njihovo održavanje nužna je mikrohrana koja ima presudnu ulogu u starenju kože.

Ako hranom ne unosimo dovoljno minerala, vitamina i oligoelemenata možemo posegnuti za čarobnim tableticama i kapsulama koje potiču stvaranje kolagena i tako pomladiti kožu.

Cijeli niz tih dijetetskih pripravaka i prehrambenih dodataka u borbi protiv starenja kože objedinjen je pod nazivom nutrikozmetika.

Tablete – prijatelji kože

Farmaceuti su se udružili s nutricionistima i doveli do najnovijih dermatoloških spoznaja. Rezultat su tablete i kapsule koje su ubrzo postale najbolji prijatelj žena diljem svijeta.

Tablete protiv starenja kože? Zvuči zanimljivo, ali ono što nas muči je djeluju li?

Vanjska njega uravnotežuje procese na gornjim slojevima kože, dok nutrikozmetički proizvodi svojim osnovnim sastojcima prihranjuju dublje slojeve kože. Ondje je zapravo stožer procesa starenja, kojemu sada možemo podastrijeti zadovoljavajući plijen – prve prave tablete ljepote.

Pripravci za lice, kosu, nokte i tijelo

One najtraženije, u koje gledamo i nestrpljivi smo u iščekivanju rezultata, trebale bi nam omogućiti bolji tonus kože, manje bora i zdravu i ljepšu kožu.To je njihov borbeni zadatak.

Vrlo su popularni i oni pripravci koji bi nas trebali riješiti suvišnih kilograma i ostvariti naš san: jedem što i koliko hoću, progutam magičnu pilulu, i gle čuda, kilogrami nestaju. Bolje ne može!

No, svi rituali za njegu padaju u vodu ako koža nije dovoljno vlažna. Voda je ključna u otkrivanju tajna njegovane kože.

To je sve što tražimo od nutrikozmetike: Zasad nutrikozmetika predstavlja novi pristup ljepoti. Pođite joj u susret i osluškujte nova saznanja o njezinoj moći.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.