Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Koža ne može bez hrane

I koža treba svoj jelovnik, a nudi ga nutrikozmetika.

Naša koža sačinjena je od milijarda stanica i za njihovo održavanje nužna je mikrohrana koja ima presudnu ulogu u starenju kože.

Ako hranom ne unosimo dovoljno minerala, vitamina i oligoelemenata možemo posegnuti za čarobnim tableticama i kapsulama koje potiču stvaranje kolagena i tako pomladiti kožu.

Cijeli niz tih dijetetskih pripravaka i prehrambenih dodataka u borbi protiv starenja kože objedinjen je pod nazivom nutrikozmetika.

Tablete – prijatelji kože

Farmaceuti su se udružili s nutricionistima i doveli do najnovijih dermatoloških spoznaja. Rezultat su tablete i kapsule koje su ubrzo postale najbolji prijatelj žena diljem svijeta.

Tablete protiv starenja kože? Zvuči zanimljivo, ali ono što nas muči je djeluju li?

Vanjska njega uravnotežuje procese na gornjim slojevima kože, dok nutrikozmetički proizvodi svojim osnovnim sastojcima prihranjuju dublje slojeve kože. Ondje je zapravo stožer procesa starenja, kojemu sada možemo podastrijeti zadovoljavajući plijen – prve prave tablete ljepote.

Pripravci za lice, kosu, nokte i tijelo

One najtraženije, u koje gledamo i nestrpljivi smo u iščekivanju rezultata, trebale bi nam omogućiti bolji tonus kože, manje bora i zdravu i ljepšu kožu.To je njihov borbeni zadatak.

Vrlo su popularni i oni pripravci koji bi nas trebali riješiti suvišnih kilograma i ostvariti naš san: jedem što i koliko hoću, progutam magičnu pilulu, i gle čuda, kilogrami nestaju. Bolje ne može!

No, svi rituali za njegu padaju u vodu ako koža nije dovoljno vlažna. Voda je ključna u otkrivanju tajna njegovane kože.

To je sve što tražimo od nutrikozmetike: Zasad nutrikozmetika predstavlja novi pristup ljepoti. Pođite joj u susret i osluškujte nova saznanja o njezinoj moći.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Povodom Svjetskog dana hrane razgovarali smo s Davidom Pejićem, direktorom Zrna, najstarijeg ekološkog imanja u Hrvatskoj, koji je krajem rujna proglašen najboljim ekološkim poljoprivrednikom...

Beauty report

A-OXitive linija iz Avenea zadovoljava potrebe kože u svako doba dana, zahvaljujući proizvodima koji se prilagođavaju bioritmu kože te u pravom trenutku oslobađaju optimalnu...

Darivanje

Hyalu B5 Serum sadrži ključne sastojke koji djeluju na obnovu kože i štite od stresa urbanog života.

Zanimljivosti

Želite li njegovan i mladoliki izgled korejskih žena, već danas u svoju beauty rutinu ubacite dodatnu dozu hidratacije bez ostavljanja masnog traga.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.