Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Tijelo poput Jessice Albe

Prelijepa glumica ostaje fit uz kombinaciju vježbanja i zdrave prehrane.

Jessica Alba ima figuru kakvu želi imati gotovo svaka žena. Njezin savršen izgled rezultat je velikog truda, a kako uvijek izgleda savršeno, pitamo se koja je njezina tajna. Poput mnogih drugih slavnih žena, lijepa glumica je nakon trudnoće brzo vratila svoje tijelo u formu.

U teretani vježba šest dana u tjednu 45 do 60 minuta. Nakon što je rodila, osim što se vratila vježbanju u teretani, uvela je boks, trčanje i pješačenje u svoj redovni trening. Jedno od najvažnijih pravila je kontinuirana promjena tipa vježbanja tako da vježbanje ne može dosaditi, no i tijelo se stalno iznova navikava na određenu vrstu vježbi pa je potrebno i stalno mijenjati plan vježbanja. Tako se i vježbanje održava zanimljivim i sprečava se gubitak motivacije.



Njezin se trening sastoji od kombinacije kardio vježbi na pokretnoj traci za trčanje ili orbitreku i vježbi snage za ramena, bicepse, tricepse i stražnjicu te vježbi istezanja. Trening počinje zagrijavanjem 10 do 15 minuta na sobnom biciklu. Kardio vježbe izvodi intenzivno 30 minuta na pokretnoj traci za trčanje ili orbitreku. Nakon pedeset čučnjeva i pedeset trbušnjaka te kombinacije vježbi za pojedine dijelove tijela slijedi 10 minuta na pokretnoj traci za trčanje ili orbitreku da bi se ponovno snizio puls.



Jessica tvrdi da svi u njezinoj obitelji imaju problema s viškom kilograma pa je ona odlučila paziti na svoje zdravlje i počela kuhati za sebe od kad je navršila 12 godina. Za doručak jede omlet od bjelanjka i voće ili kravlji sir. Za ručak jede salatu, piletinu ili ribu, a za večeru jede povrće i obrok bogat proteinima poput mesa, a često su joj na meniju tri crvena krumpira. Glumica kaže da uopće ne jede deserte i kruh, a tijekom dana jede suho voće, bademe ili jogurt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.