Tržnice su prepune voća i povrća – iskoristite tu priliku. Tu je i morska hrana – ribe, rakovi, školjke – izvrsna je na roštilju, a isto vrijedi i za meso koje može biti i još ukusnije ako ga dan prije pripreme marinirate u češnjaku, začinskom bilju i maslinovom ulju. Dodate li marinadi malo limuna i naranče, nećete požaliti.
Za razliku od zimskog dugog, kaloričnog kuhanja, ljetno pripremanje hrane je brzo i jednostavno – neka vam pravilo ljetnog kuhanja bude što jednostavnije i brže. Umjesto da se hrana raspadne pripremite je „al dente“. Blitvi i špinatu dovoljno je tek tri minute kuhanja, a brokula i karfiol bit će mnogo ukusniji ako ih kuhate pet minuta. Uz to, na ovaj način pripreme, povrće će zadržati mnogo više vitamina i minerala.
Ne propustite
Duh i tijelo
Hording sindrom nije bolest svojstvena potrošačkom društvu.
Zdravlje
Inovativni biljni proizvodi Fedore Phyto donijeli su ekskluzivu u zdravstvenu njegu a prvim simpozijem o Andropauzi direktno otkrili sve tajne muške ranjivosti.
Darivanje
Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT...
Zanimljivosti
B.Fit program namijenjen je svima koji žele poboljšati svoje životne navike i koji su u potrazi za dugoročnim i zdravstveno prihvatljivim rješenjem za redukciju...
You must be logged in to post a comment Login