Tržnice su prepune voća i povrća – iskoristite tu priliku. Tu je i morska hrana – ribe, rakovi, školjke – izvrsna je na roštilju, a isto vrijedi i za meso koje može biti i još ukusnije ako ga dan prije pripreme marinirate u češnjaku, začinskom bilju i maslinovom ulju. Dodate li marinadi malo limuna i naranče, nećete požaliti.
Za razliku od zimskog dugog, kaloričnog kuhanja, ljetno pripremanje hrane je brzo i jednostavno – neka vam pravilo ljetnog kuhanja bude što jednostavnije i brže. Umjesto da se hrana raspadne pripremite je „al dente“. Blitvi i špinatu dovoljno je tek tri minute kuhanja, a brokula i karfiol bit će mnogo ukusniji ako ih kuhate pet minuta. Uz to, na ovaj način pripreme, povrće će zadržati mnogo više vitamina i minerala.
Ne propustite
Brinimo jedna o drugoj
Debljanje u menopauzi, čak i ako je istinito, nije najgori simptom kojeg taj period u životu žene donosi.
Darivanje
FOREO poziva kćeri da proslave dragocjenu vezu sa svojim majkama kroz moć njege kože - ukorijenjenu u tradicijama i dijeljenim sjećanjima.
Beauty report
L'ADRIA asortiman pripremio vam je pravu ljetnu poslasticu; preformulacijom popularne kreme –Harmonizing cream– sada za ljeto, odnosno za svakodnevne ljetne muke i potrebe zahtjevnih...
Savjeti stručnjaka
Uz male preinake u svakodnevici, lakše se diše!
You must be logged in to post a comment Login