Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Ako ste voljeli obitelj Soprano, onda ovo morate gledati!

Prerana smrt Jamesa Gandolfinija onemogućila je redatelju Davidu Chaseu snimanje nastavka, stoga se odlučio priču o životu mafijaša Tonyja Soprana i njegovoj obitelji koja je oduševljavala milijune diljem svijeta preseliti na velike ekrane i prikazati početke najpoznatije američke mafijaške obitelji.

Obitelj Soprano smatra se jednom od najvećih i najkvalitetnijih TV serija svih vremena koja je osvojila brojne Emmy nagrade te 5 Zlatnih globusa, stoga ne čudi što je vrlo brzo stekla status kultne serije, a tako je ostalo do danas.

Prošlo je više od deset godina od kako je serija nestala u tami malih ekrana. Prerana smrt Jamesa Gandolfinija onemogućila je redatelju Davidu Chaseu snimanje nastavka, stoga se odlučio priču o životu mafijaša Tonyja Soprana i njegovoj obitelji koja je oduševljavala milijune diljem svijeta preseliti na velike ekrane i prikazati početke najpoznatije američke mafijaške obitelji.

U ulozi mladog Tonyja Soprana, kojeg je u seriji glumio pokojni James Gandolfini, pojavljuje se njegov sin Michael Gandolfini. U ostalim ulogama gledat ćemo Allessandra NivolaLesliea Odoma Jr.Jona BernthalaCoreya StollaBillya Mangussena te oskarovku Veru Farmiga. Također nekoliko obožavanih likova iz originalne serije dio je filmske postave.

Radnja filma smještena je u Newarku u New Jerseyju, u vrijeme ranih 70-ih godina. Tih su godina Ameriku obilježili mnogobrojni prosvjedi i velike migracije bijelaca iz rasno raznolikih područja, a mafijaške obitelji tad su vladale ulicama Newarka. Mladi Tony Soprano se teško snalazi u srednjoj školi, gdje, iako mu je rečeno da ima natprosječni IQ te kako ima kvalitete koje posjeduju dobri vođe – više naginje ‘obiteljskim poslovima‘.

Scenarij filma napisao je autor serije David Chase dok je redatelj Alan Taylor koji je bio jedan od redatelja popularne serije.

Film „Svi sveci mafije“ u distribuciji Blitza u kina stiže 7. listopada.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.