Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 2

Upoznajte nježniju stranu hrvatskih gradilišta

Jeste li znali da žene čine manje od 10 posto zaposlenih građevinskih radnika u Hrvatskoj?

Jeste li znali da žene čine manje od 10 posto zaposlenih građevinskih radnika u Hrvatskoj?

Emisija Koordinacija donosi priču o dvjema Virovitičankama, Marini i Nikolini koje trenutačno rade kao krovopokrivačice. Ove djevojke se ne obaziru na čuđenje prolaznika, a muški kolege s gradilišta ističu da neke poslove obavljaju preciznije od njih.

Uz njih je jednostavno vedrije raditi – ističe voditelj gradilišta Zlatko Lukač.

Koordinacija je specijalizirana mjesečna emisija o građevinarstvu koja donosi aktualne teme i razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima. Vizija projekta je da Koordinacija postane sinonim za relevantan, aktualan i kreativan multimedijski doživljaj građevinarstva. Osim toga, njime želimo popularizirati građevinsku struku i podići svijest o njezinoj važnosti.

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Beauty report

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Duh i tijelo

Jelena vodi javni dnevnik o PCOS - sindromu policističnih jajnika koji ima 1 od 10 žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.