Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Clickbait (ne)morate pogledati

Clickbait je jednostavno rastegnut na osam epizoda da riješi misterij koji bi igrani film (ili epizoda Black Mirrora) mogao zaključiti u djeliću vremena.

Nije neka prevelika tajna da sam ljubitelj dobre serije ili filma. Nerijetko je teško naći nešto što će te oduševiti toliko da ne možeš prestati gledati.

Naslov ove serije sam neko vrijeme izbjegavala, najviše zato što me podsjeća na posao kojim se bavim. Naime, clickbait je složenica engleskih riječi click (klik) i bait (mamac). Clickbait naslovi najčešće pokušavaju iskoristiti “rupe u znatiželji”, pružajući dovoljno informacija da se potakne znatiželja, ali nedovoljno da se ispuni dok se ne otvori poveznica na odabrani sadržaj.

Serija donosi naoko bizarnu priču o otmici i ubojstvu mirnog, obiteljskog čovjeka Nicka Brewera koji je otet i optužen za zlostavljanje i ubojstvo. Njegovi najbliži se utrkuju saznati što se stvarno dogodilo.

Serija donosi i zanimljiv pogled na dating stranice, krađu identiteta, lažno predstavljanje… Tu se tek možete malo zamisliti.

Poput žanra internetskog članka po kojem je nazvana, i miniserija Netflix pokušava privući publiku obećanjem sočnih otkrića i kontroverzi. Konačno otkrivanje onoga što se doista događa nije zapravo ni toliko komplicirano niti toliko šokantno. Clickbait je jednostavno rastegnut na osam epizoda da riješi misterij koji bi igrani film (ili epizoda Black Mirrora) mogao zaključiti u djeliću vremena.

U svakom slučaju, serija će poslužiti kao dobra razbibriga!

Glavne uloge su pripale Zoe Kazan, Betty Gabriel, Phoenixu Raeiu i Adrianu Grenieru.

Više

Zanimljivosti

Uoči druge sezone serije Dalgliesh koja se premijerno prikazuje na programu Epic Drama, imali smo priliku razgovarati s Carlyss Peer koja u seriji Dalgliesh...

Zanimljivosti

Druga sezona “Duluma zemlje“ započinje pričom o uzgoju crne svinje na farmi hrvatskog nogometnog reprezentativca, brončanog “Vatrenog“, Domagoja Vide i njegovih trojice prijatelja.

Zanimljivosti

Sva stvorenja velika i mala vraćaju se ovog studenog s novom sezonom na program Epic Drama.

She Book Club

Jedna od serija o kojoj će se zasigurno puno govoriti sljedećih mjeseci je Zmajeva kuća, snimljena prema dijelu posljednjeg romana slavnoga Georgea R. R....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.