Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Osvrt na film: Psići u ophodnji

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U kina je stigao film po istoimenoj seriji Psići u ophodnji. Baš kao i u seriji, psići spašavaju sve one koji se nađu u opasnosti. Ovaj put imaju i jedan puno veći zadatak, a to je da spase grad od pohlepnog gradonačelnika koji svojim idejama dovodi mnoge stanovnike u opasnost. A kroz brojne izazove psići uče o upornosti, samopouzdanju, te važnosti zajedničkog rada i prijateljstva. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Psići prvi put napuštaju Adventure Bay – uvodeći nas u novi svijet Adventure Cityja. Kad psići saznaju da je Humdinger postao gradonačelnik prometne metropole, kreću u akciju kako bi spasili grad od njegove sebičnosti. Uz nove lokacije, smiješne, nove likove, ludu akciju, ova poznata CG animacija je savršen film za zajedničko uživanje najmlađih, ali i cijele obitelji.

 

Za djecu: 3+.

Za roditelje: Štoseva za roditelje nema.

Nasilje: Nasilja nema, već opasnih situacija u kojima se nađu stanovnici grada.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Potpuno primjeren za djecu.

Seks: Nema seksualnih prizora niti aluzija.

Tempo: Film je prilagođen i najmlađima.

 

tekst napisala Iva Brčić, mag. educ. soc. / educ. phil.
certificirana edukatorica

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.