Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Alkoholna pića i dijeta

Pazite li na liniju, odaberite pića koja sadrže manje kalorija.

Pridržavanje dijete znači odricanje od mnogih prehrambenih namirnica, a to se odnosi i na alkoholna pića. Alkohol je neprijatelj vitkosti jer pojačava apetit i smanjuje sposobnost organizma da sagorijeva masti. Piju li se umjereno, neka alkoholna pića ne moraju se potpuno izbaciti iz jelovnika. Ne možete li se odreći omiljenih alkoholnih pića niti za vrijeme dijete, dobro je znati koja pića sadrže najmanje kalorija.

Vino

Za vrijeme dijete, među alkoholnim pićima najbolja opcija je vino. Bijelo vino sadrži manje od jednog grama ugljikohidrata po čaši i ne sadrži masti. Dodajte mineralnu vodu i dobit ćete odličnog saveznika u dijeti.Čaša bijelog ili crnog vina sadrži samo 70 kalorija, što je manje nego kod većine alkoholnih, ali i bezalkoholnih napitaka. Izbjegavajte slatka desertna vina, jer čaša sadrži preko 300 kalorija.

Žestoka pića

Žestoka pića kao što su vodka, viski, bourbon, rum i gin sadrže manje kalorija nego druga alkoholna pića. Primjerice, čašica vodke od 35 ml sadrži 72 kalorija, za razliku od velikog piva i kremastih likera koji sadrže preko 110 kalorija.Žestoka pića sadrže i više alkohola, stoga većina ljudi popije manju količinu i više pije vodu, što je također dobro za održavanje linije.

Pivo

Svijetlo pivo i lager sadrže manje kalorija od tamnih varijanti. Naravno, pivo pijte u umjerenim količinama.Kokteli

Većina koktela sadrži mnogo kalorija i puno šećera. Kremasti kokteli poput Pina Colade mogu sadržavati od 500 do 700 kalorija, stoga umjesto njih odaberite Bloody Mary, koji sadrži vitaminima bogat sok od rajčice, Cosmopolitan ili Sex on the Beach, koji sadrže oko 130 kalorija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Cilj je informirati potrošače o proizvodima koje koriste kako bi se suzbilo kolanje netočnih informacija.

Savjeti stručnjaka

S prvim zrakama sunca i malo višim temperaturama, kreće maštanje o plaži i izgledu u kupaćem kostimu.

Budi fit

Kvaliteta i trajanje sna nužni su preduvjeti topljenja masnoga tkiva, ali i održavanja zdravlja, općenito.

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.