Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Bebe trčale po nasipu!

Na baby maratonu jučer su najmlađi trčali 20 metara.

Humanitarna utrka "Volim trčanje" drugi puta je održana zagrebačkom savskom nasipu. Ona promovira trčanje kao zdrav i zabavan sport za profesionalce, rekreativce, pa i one najmanje. Naime, djeca do dvije godine trčala su stazu od 20 metara, takozvani "Baby maraton" Uz ruku roditelja daleko najbrži ispred svih bio je Tin Vilenica.– Mi smo svi u obitelji trkači pa se nismo iznenadili Tinovom pobjedom, ali naravno da smo jako sretni,- rekao je Tinov otac Tomislav.

Kao drugi došao je Hrvoje Šulek, dok je treće mjesto zauzela Franka Ljubić. Ipak, nakon završene utrke svi su bili sretni i zadovoljni te grlili svoje mališane koji su hrabro koračali po nasipu.

Trčanje u život!

Osim "Baby maratona", odražavao se i "DM dječji maraton" za djecu do deset godina na 500 metara. Za rekreativce tu je bila "Utrka građana", a za one koji su već u formi "Natjecateljska utrka" na 11.44 kilometra.

Sva sredstva prikupljena na od startnine za utrku građana darovat će se Zakladi Ana Rukavina za HLA tipizaciju do sada prikupljenih uzoraka krvi.

Akcija "Volim trčanje" tako je bila korisna i natjecateljima i drugima. Mnogi su se dobro zabavili, a uz to prva mala medijska zvijezda je rođena.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Događanja

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je tada 29-godišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim...

City Life

Kvartovsko 'rivalstvo' vodit će se između 6 ekipa

City Life

Građani Zakladi 'Ana Rukavina' donirali 1,1 milijun kuna

Duh i tijelo

Ljubav prema trčanju, veselje i zabava na Savskom nasipu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.