Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Božićna priča Avenue Malla

Besplatni koncert Luke Belani i nagradna igra u kojoj možete osvojiti Toyotu Yaris.

Od 16. do 18. prosinca u zagrebačkom Avenue Mallu posjetitelje očekuje mnoštvo događanja za sve uzraste – druženje s Djedom Božićnjakom i radionice izrade blagdanskih ukrasa, oslikavanje lica božićnim motivima te nezaobilazna nagradna igra. Za idiličnu blagdansku atmosferu i dobar štimung pobrinut će se i Nina Romić Trio čiji je nastup rezerviran za petak od 19 h.

Posebno čarobno bit će u subotu, 17. prosinca u 19 h, kada će se zagrebačkoj publici u Avenue Mallu predstaviti mladi kantautor Luka Belani koji će oduševiti sve prisutne svojim osebujnim glasom i iznimnim talentom. No, tu nije kraj božićnim čarolijama. Još uvijek traje nagradna igra u kojoj posjetitelji imaju priliku osvojiti genijalnog gradskog šminkera – novu Toyotu Yaris! U nagradnoj igri, koja traje do 22. prosinca, mogu sudjelovati svi, bez obzira na iznos kupovine.Svratite u Avenue Mall, uživajte u božićnoj čaroliji – posebnom koncertu Luke Belania – i doživite magične blagdanske trenutke!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Lifestyle

Iako se u ponekim krugovima proteže teza kako je muškarcima izrazito teško odabrati poklon, ovo ne može biti dalje od istine.

Zanimljivosti

Iako već i vrapci na grani znaju kako bit Božića nisu pokloni, svejedno svake godine pokušavamo one koji su nam najbliži, obradovati i očarati...

Moj dom

Ukrasnim elementima s motivima Božića u dom unosimo dodatnu toplinu i doživljaj čarobnog adventskog razdoblja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.