Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Chili – afrodizijak koji topi kilograme

Štiti od svih vrsta karcinoma, djeluje protiv dijabetesa te čuva cijeli kardiovaskularni sustav.

Istraživanje koje su proveli australski znanstvenici pokazalo je da je chili jedan od najboljih saveznika u borbi s kilogramima, kao i u borbi u krevetu.

Chili je naime plod različitih tropskih vrsta paprike s vrlo sitnim plodovima koji se suše i melju u prah. Koriste se u pripremi mnogih jela, no ima i ljekovitih svojstva, a poznato je da je i jedan od najmoćnijih afrodizijaka.

Vrlo je važno pri tom napomenuti kako se chili ne smije konzumirati u velikim količinama! S druge strane, tko bi mu odolio kada se samo 20 minuta nakon konzumacije masne naslage u organizmu počinju topiti. Seksualnu aktivnost stimulira tako što pojačava rad srca i dotok krvi do spolnih organa.Istraživanjem su dokazali i kako chili štiti od svih vrsta karcinoma, u prevenciji protiv dijabetesa te čuva cijeli kardiovaskularni sustav. No treba podsjetiti da chili potiče i navalu znojenja, pa treba izvagati što vam je bitnije.

Javno.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Dolaskom hladnijeg godišnjeg doba i nižih temperatura, naše tijelo ima potrebu za drugačijom hranom. >

Savjeti stručnjaka

Već je dobro poznato da je jabuka odličan saveznik u postizanju savršenog zdravlja.

Duh i tijelo

Započnete li s nekim razgovor na temu mršavljenja, vjerojatno ćete biti preplavljeni informacijama i mišljenjima o različitim programima prehrane i vježbanja.

Zanimljivosti

Još donedavno ljudi su jeli manje, a kretali se više.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.