Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ će se u distribuciji Blitz filma ukinima pojaviti za malo manje od godinu dana

Video box 2

Čudesne zvijeri i gdje ih naći

‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ će se u distribuciji Blitz filma ukinima pojaviti za malo manje od godinu dana

Knjiga ‘Fantastične zvijeri i gdje ih naći’, poznate spisateljice J.K. Rowling oživjet će iduće godine na velikom platnu, točnije 17. studenog 2016. godine kada stiže u domaća kina.

U glavnoj ulozi gledat ćemo fantastičnog Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

U filmu će se pojaviti i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama.

Film je režirao David Yates, baš kao i posljednja četiri filma o Harryju Potteru, a scenarij je napisala sama književnica, J.K. Rowling.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći” će se u distribuciji Blitz filma u kinima pojaviti za malo manje od godinu dana, a već je ovim prvim trailerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svijet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, stoga ne sumnjamo kako će pred kraj sljedeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

Pročitajte još

She Book Club

Nakon romana Zov kukavice, Dudov svilac i Karijera zla stigao je četvrti roman iz serije kriminalističkih romana s detektivom Cormoranom Strikeom slavne J.K. Rowling,...

Video box 2

Na posebnoj fan projekciji održanoj u Kaptol Boutique Cinema svi ljubitelji čarobnjačkog svijeta i Harryja Pottera spisateljice J.K. Rowling, došli su jučer na svoje...

Knjige i glazba

Donosimo par činjenica za sve ljubitelje i ljubiteljice Harry Pottera!

Knjige i glazba

Ova posebna verzija teksta koja se koristila na glumačkim probama upoznala je čitatelje širom svijeta s nastavkom putovanja Harryja Pottera i njegovih prijatelja i...

Advertisement