Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ će se u distribuciji Blitz filma ukinima pojaviti za malo manje od godinu dana

Video box 2

Čudesne zvijeri i gdje ih naći

‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ će se u distribuciji Blitz filma ukinima pojaviti za malo manje od godinu dana

Knjiga ‘Fantastične zvijeri i gdje ih naći’, poznate spisateljice J.K. Rowling oživjet će iduće godine na velikom platnu, točnije 17. studenog 2016. godine kada stiže u domaća kina.

U glavnoj ulozi gledat ćemo fantastičnog Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

U filmu će se pojaviti i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama.

Film je režirao David Yates, baš kao i posljednja četiri filma o Harryju Potteru, a scenarij je napisala sama književnica, J.K. Rowling.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći” će se u distribuciji Blitz filma u kinima pojaviti za malo manje od godinu dana, a već je ovim prvim trailerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svijet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, stoga ne sumnjamo kako će pred kraj sljedeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

Više

She Book Club

U godini kada obilježavamo 25 godina od objavljivanja prvog romana „Harry Potter i kamen mudraca“, Mozaik knjiga najavljuje početak službene pretprodaje.

Zanimljivosti

Magična avantura se nastavlja jer već 16. i 17. 4. Kaptol Boutique Cinema priprema nova iznenađenja, a najveći sretnici osvojit će tematske poklone poput...

Zanimljivosti

Saga o čarobnjaku Harryju Potteru odavno je završila, međutim beskrajna mašta J.K. Rowling pobrinula se da fanovi ne ostanu zakinuti za nove avanture i...

Zanimljivosti

Noć Harryja Pottera, odnosno izvorno Harry Potter Book Night u svijetu se održava od 2014. godine, a u njemu sudjeluju razne knjižare, knjižnice i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.