Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Daniela Uzelac: Boginja je ono što ostane kada skineš sve slojeve

Daniela Uzelac, darovita je spisateljica, autorica serijala knjiga Put boginje koje govore o ženi, njenoj snazi, ljepoti i njenom naličju

Daniela Uzelac, darovita je spisateljica, autorica serijala knjiga Put boginje koje govore o ženi, njenoj snazi, ljepoti i njenom naličju. Novinarka, blogerica, spisateljica, autorica Puta boginje u razgovoru sa Sanjom Tatalović, o ženama i muškarcima, svom putu boginje, svom blogu, novim knjigama i neolitskoj boginji.

Ženi boginji kontrapunkt je žena baba, zvana od milja babuška i Daniela nam priča priču o izlasku iz babuške i osobnom cvatu u svjesnosti do punokrvne boginje.

Njenu doista lijepu i originalnu priču nadopunjuje i u trećoj knjizi div – ostvareni muškarac čiji je kontrapunkt babun, od milja zvan Roki.

Zanimljiv i poučan svijet ove književnice možete pratiti i na njezinim blogovima koje piše od 2013.
ova zanimljiva i mudra žena u talk show Na vrućem stolcu terapeutkinje Sanje Tatalović otkrila nam je svoja razmišljanja o knjizi, životu i odgovorila na pitanja koja mnoge žene muče. Pričale su o temama koje interesiraju svaku ženu, ali tiču se i muškarca.

Pogledajte video.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.