Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Za ovu novu H&M-ovu kampanju David Beckham udružio se s glumcem i komičarom Kevinom Hartom kako bi predstavio humorističnu stranu svojeg svijeta

Video box 2

David Beckham i komičar Kevin Hart u novoj H&M kampanji

Za ovu novu H&M-ovu kampanju David Beckham udružio se s glumcem i komičarom Kevinom Hartom kako bi predstavio humorističnu stranu svojeg svijeta

Za ovu novu H&M-ovu kampanju David Beckham udružio se s glumcem i komičarom Kevinom Hartom kako bi predstavio humorističnu stranu svojeg svijeta. U kampanji za novu kolekciju Modern Essentials selected by David Beckham za jesen 2015. Hart igra metodičnog glumca koji se priprema za ulogu Beckhama. Videozapis će biti premijerno prikazan na web-mjestu hm.com 28. rujna, a u kinima i na TV-u 30. rujna uz kampanju u tisku i na jumbo plakatima.

“Kevin Hart jedan je od najduhovitijih, najdomišljatijih tipova. Volim za svoje H&M-ove kampanje napraviti nešto neočekivano, a vjerojatno nitko nije očekivao da ću se prihvatiti komedije. Nadam se da će svi uživati u gledanju koliko sam ja uživao u snimanju”, kaže David Beckham.

“Imati priliku ismijavati globalnu ikonu kao što je David Beckham san je svakog komičara. Obožavam modu koliko i sport, zato sam toliko uzbuđen što sudjelujem u Davidovoj novoj H&M-ovoj kampanji”, kaže Kevin Hart.

Ove godine, u sklopu svoje dugoročne suradnje s Davidom, H&M predstavlja kolekciju Modern Essentials selected by David Beckham. Radi se o njegovom izboru osnovne garderobe koja je muškarcu potrebna svake sezone, a ova nova kolekcija za jesen 2015. dostupna je u svakoj H&M-ovoj prodavaonici koja prodaje mušku odjeću od početka listopada.

Kevin Hart jedan je od najomiljenijih komičara na svijetu. Zvijezda je filmova kao što su Get Hard, Gospodar vjenčanja i Ride Along te svoje aktualne turneje stand-up nastupa “What Now?”.

Ne propustite

Drama Queen

Lako je tuđim mlatiti, kažem vam. Prelako. Lako je prebaciti odgovornost na nekog drugog...

Video box 2

Snimljena u čarobnoj prirodi tradicionalne vile u Istri, nova Guliver ljetna kampanja za protagonisticu ima jednu od najljepših Hrvatica.

Fashion report

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M...

Trendovi

Kampanja predstavlja važnost stilske različitosti, čime se povlači poveznica između jednojajčanih blizanaca koji na različite načine nose iste komade, čime se još jednom pokazuje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.