Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Horoskop za 2014.

Sljedeće godine bit ću savršena

Kako to inače biva, krajem godine svatko donosi svoju analizu i prognozu. Evo, dati ću i ja mali doprinos analitičarima događanja u 2013. godini i prognostičarima, ili ti piscima horoskopa, za 2014.

Nije smiješno, ali godinu sam započela Dukanovom dijetom, uspješno gutajući onaj posni sir, s primjesama zrnatoga. Početak godine, divno je topio desetljećima naslagane kile. No, kako to biva, kao i uvijek u mome slučaju, prevagnula je ljubav spram čokoladi i silnim kremicama. I ne samo to, piletina mi se učinila prilično skupa. Ali, samo da nastavim, vaga i dalje pokazuje lijep rezultat s početka, budući da sam, a svi to znate, otkrila Insanity. Znam, znam, dragi moj treneru, zadnjih me dana nema. Ali ne brini, 2014. godina, po mom horoskopu, apsolutno će biti godina vježbanja. Dakle, jačam i duh i tijelo preznojavajući se s najboljim trenerom na svijetu. U duhu naše Marine, obećavam, sama sebi, smanjenu konzumaciju slatkiša, i možda, ali možda, poslušam koji njen savjet.

U 2013. godini, objavih i prvih par redaka na najboljem ženskom portalu. Najboljem, prije svega, jer me nitko, nikada, ni u kome slučaju, ne gađa ‘žumanjcima’. Pišem što hoću, kada hoću, nekad dobro, a nekad stvarno loše. Ali, ovo priznanje od mene u 2014. , nećete čuti. To će biti godina u kojoj neću raditi nikakve greške. Neću čekati bez kraja i konca. Apsolutno, akcija i akcija. Biti ću apsolutno savršena. Čak ću i na godišnji odmor otići, bez stresa i panike. Eto, vidjet ćete!

200292204-001A kad smo kod godišnjih odmora, nadam se da će netko poslušati moj savjet,pa legalizirati prostituciju i marihuanu, jer nema te turističke sezone, nema toga Sunca i mora, koja nas može spasiti. E, da, vratite negdje i onu plažu za golaće, makar ograđenu žicom, kao u nekom koncentracijskom logoru. Pa i Adam i Eva, su hodali goli, kako netko reče, na Noinoj arci ili već gdje. I uvedite seksualni odgoj. Ako ne kod kuće, dragi roditelji,  onda neka neki liječnik objasni djeci što gdje ide i zašto. Naravno, bez partijskoga moranja.

Horoskop mi kaže kako neću izići ni na kakav referendum, jer se toplo nadam da ga u 2014. neće niti biti. Toplo se nadam da nekakav čudan, pričuvani ‘višak’ iz državne blagajne, ode možda učiteljima, nastavnicima, koji se okolo vozare, od sela do sela. Ti ljudi nam uče djecu, s njima su satima, pa se nekako nadam da će im netko, negdje, nekako u toj 2014. godini, isprositi koju kunu više. Znamo da su nam dječica sve više naporna i zahtjevna, a da mi sve manje i vremena i živaca imamo za njihove razmažene prohtjeve. Znam to iz prve ruke, jer u 2013. postadoh teta po prvi put. I znam što znači razmaziti, pa makar nehotice.

uciteljiTakođer, bezobrazno se nadam rastu svih plaća, osim dužnosničkih, saborskih i inih, u idućoj godini. Ne znam kako, ali se nadam! Očekujem od svih nas da uredno slažemo sve svoje smeće, ne samo iz ekoloških pobuda, nego i onih ljudskih, jer nekako mislim da nam se karte za 2014. i nisu tako dobro posložile, pa neka nam bar smeće bude pristojno složeno budući da je na stalnom pregledu.

I da završim, drage moje, bit ćemo mi bolje, ljepše i pametnije, s kojom dijetom i modnim dodatkom više ili manje, u 2014. godini.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Najsretniji horoskopski znakovi ovaj tjedan su Bik, Škorpion i Ovan.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Djevica, Vodenjak i Jarac.

Horoskop

Doznajte koje su tamne strane vašeg horoskopskog znaka u ovom šaljivom tekstu.

Dobar posao

Virtualni asistent je zanimanje budućnosti koje posljednjih godina postaje sve popularnije i u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.