Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Ekološki šećer

Uz nerafinirani šećer Dida Boža, sve je slađe!

Osim u ukusnim džemovima i namazima, ljubitelji brenda Dida Boža odnedavno mogu uživati u još jednom proizvodu vrhunske kvalitete – ekološkom šećeru!

U praktičnoj i privlačnoj kutiji koju će mnoge domaćice rado iskoristiti u svojoj kuhinji, taj ekološki šećer dolazi u dvije varijante – bijeli nerafinirani te smeđi. Zasigurno će razveseliti mnoge kupce koji su u potrazi za vrhunskim proizvodom kojim će oplemeniti omiljena jela, slastice ili napitke.


"Nakon velikog uspjeha koji naši džemovi i namazi postižu na domaćem i stranim tržištima odlučili smo proširiti paletu proizvoda i na druge kategorije pa smo tako kupcima ponudili ekološki šećer vrhunske kakvoće. Vjerujemo da će naši kupci ubrzo prepoznati kvalitetu koju potvrđuje oznaka Dida Boža preporučuje, a sa zadovoljstvom najavljujemo i skoro lansiranje još novih kategorija proizvoda koje će iznenaditi i oduševiti kupce", izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.

Ekološki smeđi ili ekološki nerafinirani šećer Dida Boža dostupan je u pakiranju od 600 grama na policama Superkonzuma, a uskoro će ga biti moguće pronaći i u drugim trgovinama koje prodaju Dida Božine proizvode.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Bilo da ste napravili slatko od kestena ili ih jednostavno kandirali, možda ubacili u gulaš ili napravili juhu od kestena, na bilo koji način,...

Savjeti stručnjaka

Pića, kao i hrana, imaju važnu ulogu u zdravlju organizma te utječu na težinu, zdravlje srca, jetru, mentalno zdravlje i fizičku spremnost.

Savjeti stručnjaka

Dobro je da bilo kada pojedete voće i ne morate se držati ovog isključivog principa, jer nema doba dana kada se nešto apsorbira bolje...

Savjeti stručnjaka

Bijeli šećer kao kemijska supstanca, osim što nema nikakvih nutritivnih vrijednosti, u velikim količinama može biti štetan po čovjekovo zdravlje

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.