Ekološki šećer

Osim u ukusnim džemovima i namazima, ljubitelji brenda Dida Boža odnedavno mogu uživati u još jednom proizvodu vrhunske kvalitete – ekološkom šećeru!

U praktičnoj i privlačnoj kutiji koju će mnoge domaćice rado iskoristiti u svojoj kuhinji, taj ekološki šećer dolazi u dvije varijante – bijeli nerafinirani te smeđi. Zasigurno će razveseliti mnoge kupce koji su u potrazi za vrhunskim proizvodom kojim će oplemeniti omiljena jela, slastice ili napitke.


"Nakon velikog uspjeha koji naši džemovi i namazi postižu na domaćem i stranim tržištima odlučili smo proširiti paletu proizvoda i na druge kategorije pa smo tako kupcima ponudili ekološki šećer vrhunske kakvoće. Vjerujemo da će naši kupci ubrzo prepoznati kvalitetu koju potvrđuje oznaka Dida Boža preporučuje, a sa zadovoljstvom najavljujemo i skoro lansiranje još novih kategorija proizvoda koje će iznenaditi i oduševiti kupce", izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.

Ekološki smeđi ili ekološki nerafinirani šećer Dida Boža dostupan je u pakiranju od 600 grama na policama Superkonzuma, a uskoro će ga biti moguće pronaći i u drugim trgovinama koje prodaju Dida Božine proizvode.