Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Ekološki šećer

Uz nerafinirani šećer Dida Boža, sve je slađe!

Osim u ukusnim džemovima i namazima, ljubitelji brenda Dida Boža odnedavno mogu uživati u još jednom proizvodu vrhunske kvalitete – ekološkom šećeru!

U praktičnoj i privlačnoj kutiji koju će mnoge domaćice rado iskoristiti u svojoj kuhinji, taj ekološki šećer dolazi u dvije varijante – bijeli nerafinirani te smeđi. Zasigurno će razveseliti mnoge kupce koji su u potrazi za vrhunskim proizvodom kojim će oplemeniti omiljena jela, slastice ili napitke.


"Nakon velikog uspjeha koji naši džemovi i namazi postižu na domaćem i stranim tržištima odlučili smo proširiti paletu proizvoda i na druge kategorije pa smo tako kupcima ponudili ekološki šećer vrhunske kakvoće. Vjerujemo da će naši kupci ubrzo prepoznati kvalitetu koju potvrđuje oznaka Dida Boža preporučuje, a sa zadovoljstvom najavljujemo i skoro lansiranje još novih kategorija proizvoda koje će iznenaditi i oduševiti kupce", izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.

Ekološki smeđi ili ekološki nerafinirani šećer Dida Boža dostupan je u pakiranju od 600 grama na policama Superkonzuma, a uskoro će ga biti moguće pronaći i u drugim trgovinama koje prodaju Dida Božine proizvode.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Prilikom rješavanja organizma ovog tereta prehrana igra značajnu ulogu, a dužina dijete ovisi o simptomima i njihovoj jačini, kao i cjelokupnom zdravstvenom zdravlju.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Budi fit

Dugotrajna svakodnevna konzumacija bijelog šećera siguran je put do raznih oboljenja, poput pretilosti, dijabetesa tipa 2, srčanih bolesti, hipertenzije i nekih oblika karcinoma.

Budi fit

U njezinom božanstvenom okusu ljudski rod uživa već tisućama godina. Porijeklo ove biljke je u sjevernoj Africi odakle se proširila u bliskoistočne zemlje, te...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.