Hippy Garden osvaja

Hippy Garden nikad nije iznevjerio kad je riječ o nevjerojatnim modnim kolekcijama a kao najbolji dokaz za to je i linija ekskluzivno napravljena za Britanski top model.

Brend je direktno odabran od strane britanskih modnih stručnjaka kojem je na čelu modni guru Hilary Alexander te još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode.

page

Za ovu prigodu na posebno dekoriranom setu tržnice Dolac koji je jedinstveni simbol grada Zagreba poziralo je 9 odabranih britanskih modela noseći proljetnu kolekciju pepito i retro zig-zag uzorka.

Samo snimanje editorijala pratila je i Lifetime TV koja je emitirana 11.veljače. u 23 sata po srednjeeuropskom vremenu . Voditelj emisije i član žirija bio je Nicky Johnston koji je i koordinator cijelog seta snimanja modne kampanje.

page2

Linije Hippy Garden kolekcije su jasno definirane a silueta vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost i samouvjerenost potpune Hippy žene.

HIPPYGARDEN-BritainsNextTopModel-IMG-012

Da je Hippy Garden odavno prešao modne granice potvrđuju i snimljeni modeli unikatnih haljina, balonera i kombinezona.