Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Instant vitkost u 5 dana

Kako u najkraćem vremenu poboljšati oblik tijela

Izgled možda nije najvažnija stvar u našem životu, no ponekad može biti i više nego dobar suputnik u postizanju željenog cilja. Predstoji vam važan događaj, a omiljena haljina vam je tijesna? Poslušajte naše savjete kako skinuti nekoliko kilograma viška u samo 5 dana.

Detoksikacija tijela
Uska haljina može biti jako dobar stimulans za provođenje blage detoksikacije tijela nakon ćega ćete se osjećati, ali i izgledati odlično. Čišćenje tijela pomoći će vam da se nosite s osjećajem napuhnutosti, viškom vode u organizmu i zatvorom. Imajte u vidu da su neki proizvodi za čišćenje organizma toliko blagi da je njihov učinak minimalan, dok su neki preagresivni, što je potrebno izbjegavati. Pri kupovini ovih preparata cijena je od velike pomoći jer često govori o kvaliteti proizvoda.Izbacite ugljikohidrate
Kako biste suzili svoj struk i ubacili guzu u najuže hlače poštujte pravilo broj jedan većine dijeta – smanjite ugljikohidrate te industrijski prerađenu hrane poput bijelog brašna, krekera i keksa. U ovoj petodnevnoj utrci vaši glavni suigrači su cjelovite žitarice, voće i povrće, a pržena hrana vaš je okorjeli neprijatelj. Zone i South Beach dijeta, primjerice, nude jednostavna rješenja za zdrav obrok.

Steznici spašavaju liniju

Čak i nakon rigoroznih dijeta moguće je zaostajanje malog viška koji kvari opći dojam pri pogledu na figuru. Utegnite se steznicima za tijelo koji će prikriti nesavršenosti tijela, a svakom odjevnom predmetu omogućiti besprijekoran izgled. Birajte boju i oblik steznika, te se pripremite na dobivanje komplimenata.

Voda, voda, voda
Voda sačinjava 70 posto ljudskog tijela i osnovna je predispozicija za vitko tijelo. Ipak, unatoč njezinoj važnosti često je zaboravljamo. Pijte 6 do 8 čaša vode dnevno i osvježite svoje tijelo prirodnim blagodatima. Ova navika pomoći će vam pri smanjenju nadutosti, vraćanju vlažnosti kože i postizanju ravnog trbuha.Zaboravite na pogrbljenost
Vrijeme je da progutate ponos i poslušate vječni savjet svoje mame – ispravite se, podignite bradu, ramena zabacite unatrag i izgledajte samouvjereno. Ovaj savjet slijedite svakog dana i rezultat će doći sam od sebe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente.

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Savjeti stručnjaka

Ljepota i zdravlje dvije su stvari na koje se odražava sve ono čime se hranimo, a zdrava prehrana našem organizmu pruža i razne nutrijente koji...

Advertisement