Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
hipnoza
hipnoza

Kolumne

Iva Sabolek: Zelena diploma i hipnoza

Cijeli svemir će učiniti sve da vaša misao dođe do ispunjenja, samo ona u vašem umu mora biti kristalno čista

Kroz život upoznate ljude i steknete  nadalje prekrasna iskustva i prijateljstva s tim ljudima  koja traju godinama. „Najradije bih da sam jučer diplomirala“, rekla mi je jedna jako pričljiva lijepa djevojka dok smo pričale i razgovarale o tome što želi riješiti. I u šali je rekla da kada diplomira, onda će moći filozofirati s diplomom. Imale smo ono što je potrebno za rad, njenu volju, želju, bilo je potrebno da počnemo raditi slike koje će lako ući u njen um kako bi ta diploma doista bila u njenim rukama.

Ona je jedan od onih klijenata koji je, kako mi terapeuti kažemo, „poslušan klijent“, samo zato što joj se od prošle terapije svidjelo ovo stanje hipnoze te je jako lako, prateći moje upute, ponovo ušla u to stanje opuštenosti i tijela i uma.

Svemir će se “urotiti”

Cijeli svemir će učiniti sve da vaša misao dođe do ispunjenja, stvar je samo u tome da slika u vašem umu bude kristalno čista, sa što više detalja, a vi u toj slici sretni i zadovoljni. Unutar vašeg uma upravo se to sada i događa jer podsvijest ne zna za vrijeme kao takvo.

Moja klijentica zamislila je cilj koji pretrčava kao trkač u utrci i to je bio njen cilj da dovrši taj diplomski, ali da ga dovrši zbog sebe, a ne zbog očekivanja drugih ljudi. Gleda sebe kako uvezuje svoj diplomski rad, u zelenoj boji, srebrne boje tiska na koricama. Naslov diplomskog rada vidjela je u svom umu, vezan uz grad Varaždin. Sve informacije koje su joj potrebne su već u njenom umu, kada krene pisati diplomski da bi ga dovršila, vidi sliku diplome zelenih korica srebrnog tiska, osjeća slobodu i sreću jer je to već riješena stvar.

Diploma je točno tamo gdje treba biti

Osjetila je sreću i ponos sama na sebe i slobodu toga što je prošla taj cilj. Pretrčala tu liniju cilja toliko sretna i napokon slobodna od tog tereta koji je dosad imala vezano uz to diplomiranje. Osjeća se dobro jer je dokazala sama sebi “Mogu, samo trebam sjesti, informacije su mi sve tu, imam druge ciljeve i sve je jednostavno i lako”. Nalazi se u svojoj sobi, odlaže svoj diplomski rad u sobi, sada ima vremena za ostale stvari, nove ciljeve. Gleda ponosno na svojoj polici tuljac u kojem se nalazi njena diploma, na njemu je grb, a u njemu ta diploma i doista je jako lako doći do toga.

Naše prijateljstvo se nastavilo i dalje. Ta mlada žena razvila je neke duhovne sposobnosti, danas pomaže ljudima na način koji je nezamisliv i nedokučiv običnim ljudskim umovima opterećenima svakodnevnicom. I sama zna koliko je lijepo vidjeti boje, osjetiti ih ili unijeti u nečiji život svojim postojanjem.

A zelena diploma? Danas stoji tamo gdje ju je i vidjela u svom umu kada je bila na terapiji kod mene.

Iva Sabolek
Ovlašteni hipnoterapeut
www.hipnoza-hipnoterapija.com.hr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Čašu vina dnevno preporučuju i pametniji ljudi, zbog raznih zdravstvenih dobrobiti. Ali ona jedna čaša koja je uvijek više…?

Budi fit

Umorni ste od bezuspješnog pokušavanja skidanja kila?

Drama Queen

Ne listamo novine, ne omirišemo ih uz jutanju kavu. Ne prebiremo stranice knjige. Ne zapisujemo misli na marginama.

Kolumne

Osvojite mjesečnu članarinu u Studiju za vježbanje Z-vibra i otkrijte čari prilagođenog treninga

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.