Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Još veći i spektakularniji DanceStar 2016.

DanceStar je za mnoge mlade plesače poslužio kao odskočna daska

50 tisuća plesača, 55 država, jedinstven koncept, internacionalna priča i istinska ljubav i strast prema plesu – činjenica da najpoznatija svjetska plesna atrakcija potječe iz Hrvatske, u najmanju ruku, oduševljava! A ova sezona, osma po redu, donosi još veći i spektakularniji DanceStar, jedinstven plesni događaj koji plesačima i plesnim školama omogućuje predstavljanje pred poznatim sucima i plesnim pedagozima te im nudi priliku da sudjeluju u intenzivnim radionicama i seminarima pod budnim okom eminentnih imena iz plesne industrije.

Odaziv je svake godine sve veći i neizmjerno nas raduje što ljudi iz svih krajeva svijeta prepoznaju ovaj projekt. Pozivamo sve koji vole ples, u njemu uživaju i imaju što pokazati da dođu na kvalifikacije i tako dobiju priliku sudjelovati u finalu”, kaže Alen Petelinc, vlasnik riječke agencije EOL Solutions i predsjednik Organizacijskoga odbora festivala, koji je zajedno sa suprugom Tatjanom zaslužan za organizaciju ovog sve popularnijeg projekta.

25

A kvalifikacije se održavaju u dalekoj Južnoafričkoj Republici, Rumunjskoj, Mađarskoj, Brazilu, Slovačkoj, Austriji i Bugarskoj. Hrvatski  zaljubljenici u ples priliku da pokažu svoje vještine imat će 5. i 6. ožujka u Zagrebu na kvalifikacijskom natjecanju DanceStar Croatia. Sve one zemlje koje takvo natjecanje ne organiziraju mogu poslati video i na taj način možda dobiti priliku da sudjeluju u velikom finalu u Poreču. Natjecanje budno prati Međunarodna plesna udruga ESDU (European Dance Union), jedna od najvećih plesnih organizacija na svijetu.

page

DanceStar je za mnoge mlade plesače poslužio kao odskočna daska, poput Maje Kereš koja ima impresivnu međunarodnu karijeru, a plesala je i u spotu «Company» Justina Biebera. Ili nagrađivanog plesača i koreografa Paula Modjadjija iz Južnoafričke Republike koji će ove godine biti dio sudačkog tima u Poreču. Vjerujem da će i ovogodišnje finale iznjedriti neke nove talente i lansirati ih među plesne zvijezde”, dodala je Tatjana Pagitz.

Almira Osmanović, Leonard Jakovina, Igor Barberić, Alejandro Europe i Ellen Wawrzyniak samo su neka od poznatih imena i članova žirija koji će odlučivati o najboljim pojedincima ili skupinama u raznim kategorijama: baletu, stepu, akrobatskom i modernom plesu, urbanu, MTV-u, jazz-u i B-boying-u.

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Duh i tijelo

Natjecanje je korisno ako želimo razvijati svoje vještine, ali kada nam je jedina svrha pobijediti i biti "bolji" tada imamo problem jer ulažemo energiju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.