Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Kada ruža, a kada neroli?

Pet esencijalnih ulja koja snažno utječu na raspoloženje.

Slatki, osvježavajući, ljetni ili oni koji izazivaju gađenje, mirisi kakvi god bili, uvijek su usko povezani s emocijama. Ugoda povezana s aromom jutarnje kave koja se širi kuhinjom ili pak ona kada osjetimo parfem svojeg muškarca opravdava činjenicu da je miris uistinu najjače osjetilo.

Imajući ove činjenice u vidu opojne note mogu postati snažno oružje u borbi protiv lošeg raspoloženja, napetosti i stresa. Pogledajte kako mirisna i potpuno organska ulja okrenuti u vlastitu korist te time poboljšati kulturu življenja.

Ruža kada se nosite s emocionalnom krizom

Lagane i nježne note ruže melem su za povrijeđeno srce i dušu. Miris ruže pomaže prebroditi razočarenje te potiče radost i veselje pružajući tijelu preko potreban emocionalni oporavak. Koristite čisto ulje ili isto u kombinaciji s kokosovim.

mirisi ruzaJasmin za umor

Mnogi ga nazivaju i kraljem noći jer se njegov miris pojačava s nestankom sunca. Ova izuzetna aroma vraća optimizam te pomaže otjerati depresivno raspoloženje i emocionalnu iscrpljenost.

mirisi jasminNeroli za stres

Ulje koje nastaje kao produkt cvjetova naranče vrlo je osvježavajućeg i prozračnog mirisa te zbog toga u vrlo kratkom roku osnažuje duh. Mnogi ga koriste kao prirodan lijek protiv tjeskobnosti i stišavanje svakodnevnih stresnih situacija.

mirisi neroli

Lavanda za miran san

Duboki cvjetni miris lavande kroz godine je pronašao brojne primjene. Tako će tek nekoliko kapi lavandinog ulja ubačenih u kupku vratiti vašem tijelu potreban mir, a isto možete upotrijebiti i kao miris za jastuk osiguravajući si tako lak san. Naime, istraživanja su pokazala kako miris lavande smanjuje otkucaje srca i snižava krvni tlak te umiruje tijelo i um.

mirisi lavanda

Ylang ylang za raspoloženje

U prijevodu ‘cvijet od cvijeta’, ovaj miris predstavlja istinsku egzotičnu rapsodiju. Njegove sofisticirane cvjetne note vraćaju samopouzdanje, služe kao pobuda dobrom raspoloženju te istovremeno pobuđuju romantiku.

mirisi ylang

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Darivanje

Miris s.Oliver FOR HER je kompozicija za svakodnevnu eleganciju, sjajne momenti i izvanredne trenutke sreće.

Zdravstveni karton

Stres definiramo kao složenu reakciju organizma na štetne agense iz okoline, tzv. stresore.

Zdravstveni karton

Koliko vam je sna potrebno da bi se najbolje osjećali ovisi o vama samima, pa dok je nekome dovoljno 7 sati sna, drugi će...

Advertisement