Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Kako se Hrvatska predstavlja na izboru za Miss Svijeta

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga 26. 11. 2016. putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u 18. prosinca održati u Washingtonu.

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna 26. 11. 2016. putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u 18. prosinca održati u Washingtonu. Pripreme polako završavaju, a uzbuđenje raste. U direkciji Izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta kažu kako je sve spremno. U petak još samo slijedi press konferencija i predstavljanje haljina u kojima će se Angelica predstavljati Hrvatsku među 139 djevojaka iz cijelog svijeta.

Direkcija Miss World na svoj youtube kanalu predstavlja spotove djevojaka koje će se ove godine natjecati za prestižnu titulu Miss World. Tu je i predivan spot naše Angelice koji je snimljen u suradnji s Turističkom zajednicom Novigrada. U 2 minute Angelica predstavlja ne samo sebe već i ljepotu Istre odakle dolazi. Spot izgleda doista impresivno i divna je razglednica naše zemlje. Vjerujemo da će mnogi koji ga pogledaju poželjeti doći i upoznati čari našeg mora. U spotu Angelica nosi haljine Pletinella, Džemile Dilberović i Sani shopa.

‘Ljepota sa svrhom’ moto je prestižne organizacije Izbora za Miss Svijeta. Kada je izbor pokrenut, davne 1952. godine ljepota je bila presudan faktor za odabir najljepše, no danas takvi kriteriji više ne vrijede. Osim ljepote, na ovom izboru djevojke se ocjenjuju u nekoliko raznih kategorija među kojima su talenti i sport.

Ne propustite

Zanimljivosti

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata.

S modne piste

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom.

Drama Queen

Koje su zapravo ovlasti predsjednika/predsjednice? Znamo li uopće čemu nam oni služe?

Celebrity

Ovogodišnje natjecanje zasjenilo je ubojstvo natjecateljice iz Hondurasa Marije Jose Alvarado nekoliko dana prije

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.