Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Top menadžerica

Kongresni wellness hotel

Na proputovanju kroz Zagreb poslovnjaci će se opuštati u hotelu Aristos s iznadprosječne četiri zvjezdice.

Aristos je hotel na južnim vratima grada Zagreba, u blizini aerodroma „Pleso“. Od 2003. godine kontinuirano bilježi financijski uspjeh te su se vlasnici, tvrtka Turopolis d.o.o, odlučili za nadogradnju postojećeg prostora. Tako se na površini od 10.000 četvornih metara novog prostora nalazi nova kongresna dvorana, wellness centar te novi smještajni i ugostiteljski projekti.

Vrpcu novih prostora udruženo su tako presjekli vlasnik Aristosa Jadranko Modić, predsjednik nadzornog odbora Udruge poslodavaca Ivan Miloloža te zamjenik gradonačelnika Milana Bandića, Ivo Jelušić.

– Ovo je dugoročan projekt i iako je vrijeme recesije ja ne vjerujem u instant dobitke nego na lotu. Ovo je projekt u kojeg je uložen trud i novac te bi trebao uspjeti, govori Ivan Miloloža.

Aristos je kategoriziran sa četiri zvjezdice, a u njega je uloženo 16 milijuna eura.

Poslovna klijentela

– Prednost Aristosa je što je u blizini aerodroma te gostima pruža brz i ugodan odmor. Cijena noćenja nije iznad ostalih hotela koji imaju četiri zvjezdice, ali ne spuštamo se ni ispod,- govori direktorica hotela Suzana Marić.

Ovaj hotel bi tako trebao pomoći kongresnoj slici Zagreba. Centar za kongresne aktivnosti sastoji se od najsuvremenije audio-video opremljenih sedam polivalentnih dvorana ukupnog kapaciteta za 600 osoba, predviđenih za održavanje konferencija, seminara, domjenaka i raznih drugih poslovnih događanja.

– Privlačimo poslovnu klijentelu, ali naravno i one željne opuštanja. Do sada su nam 80 posto gostiju bili stranci, a s novim projektom želimo zadržati stare i privući nove. Također, hotel je opremljen tako da bi slobodno mogao imati pet zvjezdica, ali mi smo se odlučili za četiri. Razlog je što tvrtke kada šalju svoje zaposlenike na put žele da oni troše manje novca te rezerviraju smještaj u hotelima s četiri zvjezdice,- pojašnjava Marić.

Nesvakidašnja ponuda

Za odmor nakon napornih sastanaka tu je novi wellness centar koji se prostire na 450 četvornih metara. Odlikuje se raznolikom ponudom kupelji, sauna i masaža te ima raznoliku ponudu zdrave prehrane.

– Ovaj projekt je iskorak u ponudi koja nije svakodnevna i uobičajena na našim prostorima te se u Udruzi poslodavaca nadamo kako će se ubrzo isplatiti,- rekao je Miloloža.

Događaj otvaranja dijela hotela također su uveličali poznati gosti poput voditeljice Nikoline Pišek, njenog dečka ronioca na dah Kristijana Curavića, a bili su tu i brojni poslovni partneri Aristos hotela. Za zabavni dio pobrinuli su se Ivana Kindl i Đani Stipaničev, dok je program vodila Barbara Kolar.

* * *

Aristos je i galerija s djelima poznatih hrvatskih likovnih umjetnika.
Govori vlasnik hotela Jadranko Modić:


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Moderan ste putnik, važna vam je brza komunikacija, aktivni ste na društvenim mrežama, ne odvajate se od gadgeta, a za odmor uopće ne uzimate...

Putovanja

Booking.com predstavlja hotele koji su nekada bili zatvori.

Putovanja

Arhitektura hotela Bellevue seže u davnu 1966. godinu, no sveobuhvatna obnova kroz koju je upravo prošao, pretvara ga u monumentalno mjesto prozračne elegancije i...

Dizajn

Novi adaptirani hotel Neptun stvoren je za osobe s visokim standardima i ukusima

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.