Hi, what are you looking for?
Badel 1862 nastavlja oduševljavati svojom ponudom novih i inovativnih proizvoda uvođenjem na tržište prvog ready to drink pića na bazi legendarnog Badel Pelinkovca Gorkog.
Semifreddo je elegantan smrznuti desert koji se na talijanskom prevodi kao 'napola hladan' ili 'napola smrznut'.
Proljetna pića su savršena za rashladiti se i zasladiti, puna su svježeg voća s malom dozom alkohola i okusom odmora. Vjerujemo da već razmišljate...
Restoran Cantilly u Samoboru oaza je mira, tišine, preukusne hrane i uređenog okoliša… I sve to uz gotovo zero waste koncept!
Prehrambeni kvasac je dodatak jelima koji dolazi u obliku pahuljica ili praha. Riječ je o veganskom proizvodu koji, među ostalim, u receptima zamjenjuje mliječne...
Ako ste jedni od onih koji prate posljednje TikTok trendove u kuhanju i isprobavate nove recepte, jeste li već isprobali novi recept krumpir salate?
Plodovi maline izvanredno su ukusni i zdravi, ali ljekovitost listova mnogo je veća od plodova.
Lubenica oduševljava i u ovim zanimljivim, ukusnim i zdravim obrocima koji će vas sigurno i rashladiti u ove vruće dane.
Cold brew je novi trend kojeg obožavaju svi kavoljupci.
I dok klinci nevoljko prazne tanjure uz poznato nagovaranje “Jednu za mamu, jednu za tatu, pa za baku”, mi ga ponekad punimo i dva...
Smokve imaju mali udio masnoće te sadrži pektin koji je uspješan u regulaciji kolesterola.
Počnite ljeto u revijalnom tonu, uz kremasti, voćni kolač s beze biskvitom prozračnim poput oblaka.
U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za gurmanske poklone koji će razveseliti i ona najistančanija nepca.
Donosimo recept za savršene Quick&Easy čevapčiće – ukusne popečke s feta sirom, servirane s hummusom i povrćem gotove za svega pola sata.
Nova linija instant kave Barcaffè donosi nam tri uzbudljiva okusa - Classic, Gold i Crema. Barcaffè Classic nas oduševljava izvanrednom aromom obogaćenom čokoladom, dok...
Nova SenSia FIBERS, obogaćena prehrambenim vlaknima iz voća, prirodno regulira probavu te pomaže postizanju sklada tijela i duha