Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Prije 8 godina, hrvatska trenerica Anamarija Jagodić Rukavina razvila je pilates body tehniku. Magistra specijalista kineziologije osmislila je program u kojem je tijelo aerobno, snažno i fleksibilno u samo jednom satu.

Hrvatska

Međunarodni simpozij o kirurgiji štitnjače

Prije 8 godina, hrvatska trenerica Anamarija Jagodić Rukavina razvila je pilates body tehniku. Magistra specijalista kineziologije osmislila je program u kojem je tijelo aerobno, snažno i fleksibilno u samo jednom satu.

Slovenski parlament potvrdio je Pahorovu Vladu lijevog centra u petak, dva mjeseca nakon izbora 21. rujna na kojima su Pahorovi socijaldemokrati sa samo jednim zastupničkim mjestom više pobijedili do tada vladajući SDS bivšeg premijera Janeza Janše. “U ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno želim Vam izraziti iskrene čestitke u povodu Vašeg potvrđivanja za predsjednika Vlade Republike Slovenije”, poručio je Sanader u čestitki. Hrvatski premijer naglasio je da je njegova Vlada opredijeljena za “razvoj dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa” sa Slovenijom. Istaknuo je kako želi da Hrvatska i Slovenija surađuju u “izgradnji zajedničkog europskog doma”. Odnose dviju zemalja godinama opterećuje nekoliko neriješenih pitanja. Slovenski premijer Borut Pahor u subotu je rekao da mu je poznat prijedlog francuskog predsjedništva Europske unije o ubrzanju hrvatskih pristupnih pregovora, ali da o tome još ne može reći konačno mišljenje slovenske Vlade. “Želim također naglasiti kako Hrvatska računa na čvrstu potporu Slovenije u ovoj završnoj fazi naših pristupnih pregovora s Europskom unijom”, naglasio je Sanader u svojoj čestitki. Nova slovenska Vlada od 18 ministara iz četiriju parlamentarnih stranaka: Pahorovih socijalnih demokrata (SD), Demokratske stranke umirovljenika (DESUS), Liberalno-demokratske stranke (LDS) i stranke Zares dobila je u petak 56 glasova zastupnika slovenskih parlamenta, a 30 ih je glasovalo protiv. Nova Vlada već je u subotu na prvoj sjednici raspravljala o svjetskoj financijskoj i gospodarskoj krizi. (Hina) xrt/pp ydgk

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.