Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Načini na koje će se (ili neće) seks promijeniti u 2022.

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Pandemija je poljuljala svaki dio našeg života prije skoro tri godine, a prognoze ne pokazuju kako bi uskoro mogla završiti. A jednom i kad završi, nitko ne može uistinu biti siguran koje će sve posljedice ostaviti za sobom i na vraćanje u normalu.

Ipak, radite li za giganta seksualnog wellnessa možete predvidjeti seks trendove s velikom točnošću. Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada. Pa, krenimo.

Outercourse ili seks bez penetracije

Kako održavanje distance postaje norma, outercourse postaje sve popularnija ideja – seksualne aktivnosti bez spolnog odnosa mogu zaiskriti različite stvari različitim ljudima. Može uključivati sve osim penetracije penisa u vaginu, penetracije prstima, igračkama, analno, a uključuje dry humping, masažu, zajedničku masturbaciju i slično….

Outercourse predstavlja alternativu sigurnom seksu jer jasno postavlja granice oko bilo koje aktivnosti koja za posljedicu može imait trudnoću, spolno prenošenje bolesti ili COVID-a. Koja god bila vaša definicija outercoursea, ona ovisi o razlozima zbog kojih isprobavate. Samo to je dovoljno da ovo postane najbolji trend od svih navedenih.

Heterofleksibilnost

Ako smo nešto naučili u posljednje dvije godine, to je da je život vrlo nesiguran i da se moramo posvetiti sebi i našim željama. Ženske čežnje i orgazmi su slabo shvaćeni fenomeni, no pokazalo se kako su žene vrlo fleksibilne u pogledu onoga što im odgovara. Kako se naše razumijevanje seksa produbljuje, važan dio povezivanja s vlastitom seksualnošću i zadovoljstvom je istraživanje različitih seksualnih stilova života.

Dakle, ako ste uglavnom ‘’heteroseksualni’’, ali ponekad vas privlači isti spol, prihvatite to. Svaka heteroseksualna osoba je drugačija, kao i njihovo iskustvo. No, ono što je svima zajednično svim tim iskustvima jest da pomažu ljudima da bolje razumiju sebe, a to je dragocjeno i vrijedno istraživanja.

Analne igračke

Sad kad su analne igre i užitak učestaliji nego ikad prije, vrijeme je da podignemo ljestvicu i pokrenemo dijalog o analnim igračkama. Naravno, analne igračke nisu ništa novo, ali rijetko imamo priliku čuti o ljudima koji nose tzv. analne čepiće (butt plugs) izvan spavaće sobe, ženama i muškarcima koji uživaju u oralno-analnom seksu (rimming) ili heteroseksualnim muškarcima koji vole analni seks (pegging). Zvuči zanimljivo?

Vrijeme je da razbijemo ovaj taboo i počnemo uživati u guzi u potpunosti! Analne igračke mogu biti ekstra dodatak za vaš svakodnevni seksualni život kakav niste ni znali da ste trebali! Samo zapamtite da je lubrikant obavezan i svaka seks igračke treba imati raširenu bazu, te trebaju biti očišćene ili potrebno je koristiti kondom ako idu u bilo koju drugu rupu.

Pegging ili hetero analni seks

A sad nešto potpuno … slično. Pegging je penetracija osobe koristeći remen, zapravo kombinaciju remena i dilda. Može se obavljati samo s dildom, bez remena, ili ručnim vibratorom poput masažera prostate. Pegging, seksualna aktivnost koja uključuje muškarca koji prima analni seks od žene koja obično nosi dildo na remenu, godinama dobiva na popularnosti u seksualnim krugovima.

No čini se da je sada tajna razotkrivena jer sve veći broj mainstream web stranica s vijestima izvještava o tome. 2022. bi mogla biti prijelomna godina kada pegging ulazi u spavaće sobe, na isti način kao što je to masaža prostate učinila još 2016. godine.

Povratak osnovama

Nikad u povijesti nije bilo bolje vrijeme za imati klitoris od 2021. godine. To i dalje ostaje istina kroz 2022. Znamo i volimo Sensonic tehnologiju i usisne igračke. Pravi su raj! No, što je s izravnim kontaktom s klitorisom? Iako je bio predmet mnogih ispitivanja i zbunjenosti otkako smo se ponovno upoznali s njim, ono što nedvojbeno znamo je da klitoris obično voli biti stimuliran raznim ritmovima. Umjesto da samo trljate klitoris, razmislite o korištenju rotirajućih pokreta koji oponašaju lagani dodir prstima, pružaju preciznu stimulaciju i lagani pritisak na kapicu klitorisa.

Na kraju krajeva, prirodno kružno kretanje vrhom prsta teško je nadmašiti, no zašto biste to i pokušavali? Pogotovo ako ga možete još bolje doživjeti. Nakon svih maštovitih pokreta (miješanje, štipanje, okretanje, maženje, tapkanje po i oko), vrijeme je da se vratimo starim klasicima.

Više

Život u dvoje

Vrlo je lako pobrkati požudu i ljubav, pogotovo u ranim počecima veze. Kako biste razlikovali te dvije vrste osjećaja, donosimo vam glavne razlike.

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.