Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
bajkovite vjenčanice
bajkovite vjenčanice

Video box 2

Najbolji prvi ples!

Dok neki za prvi ples odabiru pjesmu koja im je obilježila vezu, odnosno koja je svirala kada su se upoznali ili poljubili, drugi muku muče s njezinim odabirom.

Planiranje vjenčanja je samo po sebi stresno. Jednom smo čak i pisali o listama najboljih mogućih pjesama za taj romantični trenutak. Prvi ples!

Haljine su uske, ili široke, ili vas gazi… Zapamtite, i odlasci na plesne tečajeve najčešće neslavno završe, pa nismo sigurni što biste rekli za predstavu koju je Melissa Molinaro, kanadski model, glumica i pjevačica izvela kao svoj prvi ples.

Muškarci bi mogli sjediti sretni i zbunjeni, kao mladoženja Bryan Kowalski. Majke i očevi će se držati za glavu, rulja vrištati…

Ali, definitivno je ovo najbolje što smo našli!

Plesačice:
Melissa Molinaro – mladenka
Penelope Vasquez
Jaime Lee Ruiz

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.