Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Nakit koji donosi nešto više od ljepote

Osvojite ZASU narukvicu

Ništa se u životu ne događa slučajno, tako i cijela priča oko ZASU nakita, čiji su koncept osmislili Karlo i Petra – dugogodišnji učitelji joge.

‘Jako dobro smo upoznati s rudrakšom mālom (māla tradicionalno znači brojanica) koje svakodnevno koristimo za meditaciju, ali i uvijek nosimo na sebi zbog brojnih dobrobiti na psihofizičko stanje. Htjeli smo približiti taj nekonvencionalni komad nakita svakome kako bi mogao uživati u dobrobitima. Cilj je bio spojiti tradiciju s modernim kako bi estetski nakit bio privlačan svakome, ali opet zadržati formu i ono najvažnije – svrhu. Jer nekoć se nakit nije (kao danas) nosio samo kao modni trend, već su se pomno odabirali kristali od kojih je izrađen, s obzirom na svrhu i potrebu osobe koja ga nosi.’, naglašava Petra.

nakit7ZASU nakit izrađen je od nevjerojatnih zrna rudrakše i prirodnih poludragih kamenja, i zato donosi nešto više od ljepote, nosi dublju svrhu i značenje.

Tako su ogrlice najčešće napravljene od 108 zrna + 1 zrno (ili više njih) koje predstavljaju princip Guru-a. 108 zrna (ili 54) se okreću oko Gurua poput planeta oko Sunca, odnosno to 1 zrno (ili više njih) predstavlja početak i kraj. Postoje brojna objašnjena simbolike broja 108. Prema astrologiji, u galaksiji postoje 27 konstelacije, a svaka od njih ima 4 smjera, kada se pomnože dobije se brojka 108.

nakit tekst 1Neki brojku 108 povezuju sa 108 ljudskih zabluda, 108 laži, prema nekim tradicijama brojka 108 povezana je sa srčanim centrom koji je sačinjen od 108 energetskih linija, dok drevna kineska medicina govori da u ljudskom tijelu postoji 108 meridijana.

nakit3Zrna rudrakše i kristali djeluju umirujuće, donose pozitivnost, brojne psihofizičke dobrobiti, i na jedan nenametljiv način podsjećaju na duh, da postoji nešto više od same materije, na to da je važno biti sretan.

ZASU nakit je mnogima zanimljiv, jer svaki komad prije nošenja potrebno je energizirati i programirati – dati mu određenu svrhu koju treba ispunjavati. U tom procesu se osoba povezuje s nakitom, i nošenjem njega osjeća brojne dobrobiti.

nakit1Kada odabirete ZASU nakit za sebe, prepustite se intuiciji, jer ćete jedino tako odabrati savršeni kristal

koji vam je potreban u tom trenutku.

[box style=”0″]

OSVOJITE NARUKVICU

ZASU vam poklanja jednu narukvicu.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ZASU te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako djeluju zrna rudrakše i kristali koje nalazimo u ZASU nakitu?

Vaše prijave primamo do 21. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnica.

Dobitnica je Lana Hlebić. Čestitamo!

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Meditacija se smatra prirodnim lijekom protiv stresa koji ujedno potiče samosvijest i emocionalno blagostanje.

Trendovi

Želite li imati pun novčanik, istočnjački učitelji savjetovat će vam da izaberete novčanik u odgovarajućoj boji.

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.