Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Novo lice Jane

Hello Kitty na novom pakiranju prirodne izvorske vode.

Ovih je dana najpoznatija maca današnjice Hello Kitty, nakon svojih brojnih izdanja, doživjela još jedno. Naime, ovaj sveprisutni modni dodatak veselijima je učinio i pakiranja Jane od 0,25 l i 0,5 l sa sportskim čepom.Osim djevojčica, čiju je naklonost Hello Kitty već odavno stekla, ova vesela bočica mogla bi osvojiti i brojne mame te postati neizostavan dio svake ženske torbice, od školske do poslovne.

I naravno, ni u zimskim mjesecima ne smijemo zaboraviti da treba voditi računa o količini vode unosimo u organizam a s Janom možete uvijek biti sigurni da birate ono najbolje za sebe i svoje najdraže.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Budi fit

10 napitaka koje biste trebali izbjegavati.

Moj dom

Ako ste netko tko voli uzgajati vlastite proizvode, pogotovo kada je riječ o začinskom bilju, ali smatrajte kako je ipak malo komplicirano baviti se...

Budi fit

Uz puno truda i vježbanja potrebno je svoju prehranu prilagoditi novom stilu života. Jer bez promjene prehrambenih navika nećete puno toga promijeniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.