Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Od jogginga do maratona

Drugo besplatno predavanje za ljubitelje trčanja.

Nakon vrlo uspješnog prvog predavanja pod nazivom "Važnost sportske rekreacije u svakodnevnom životu" koje je održano prošle srijede, udruga Aktivan život nastavlja sa serijom predavanja kako bi što više ukazala na važnost svakodnevne tjelesne aktivnosti.

Predavanje pod nazivom "Od jogginga do maratona" održat će Dragan Janković, predsjednik Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba, a govorit će o tome kako se apsolutni početnik može pripremiti za jedan od dva trkačka izazova – polumaraton ili maraton.

Svaki posjetitelj predavanja će dobiti program priprema za maraton i polumaraton te po jedan primjerak časopisa "Maratonac". Program priprema je koncipiran tako da ima dovoljno vremena za pripremiti se za jesenski Zagrebački (polu)maraton.

Svi koji žele poslušati predavanje ovog stručnjaka neka dođu u srijedu, 26. svibnja.2010. od 18-19:30 sati u Planinarsko društvo "Zagreb-Matica", Frane Petrića 4/II kat. Ulaz na predavanje je besplatan.

Sva predavanja prethode velikoj Kros utrci Volim trčanje koja će se održati 22.06.2010. u 10 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb.
Više informacija o predavanjima i utrci možete dobiti na www.volim-trcanje.net

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Zahvaljujući spektakularnom događaju kojim će u sportskom duhu ispratiti turistička sezona, povijesni grad pod zidinama od 28.-29.10.2023. postat će trkači centar svijeta

Duh i tijelo

Kod vježbanja je važno pronaći aktivnosti u kojima ćete uživati, a ne da vam one budu teret.

Drama Queen

Postoji ogroman broj sekti, društava, udruženja, stranki u koja se čovjek ponekad mora, a nekad poželi učlaniti.

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.