Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Otkrij svoj potencijal!

Ne moraš se oslanjati na sreću. Možeš prepoznati i izgraditi navike u ponašanju, koje će ti dopustiti da otkriješ viziju svojih potencijala i uspjeha.

Većinom želimo raditi velike stvari u životu. No, nikada nas nisu naučili kako da otključamo naš istinski potencijal. Zato lako gurnemo ciljeve u stranu ili čak odustanemo od njih.

Gledamo na uspjeh drugih i pitamo se kako je moguće da su oni dobili sve?

Ako želiš postići sličnu razinu uspjeha, trebaš pronaći ono što je ispravno za tebe i moraš krenuti za tim. Dobra vijest je da je to u tvojim rukama, i to više nego što misliš.

Ne moraš se oslanjati na sreću. Možeš prepoznati i izgraditi navike u ponašanju, koje će ti dopustiti da otkriješ viziju svojih potencijala i uspjeha.

Points of you

Coaching s alatima Points of you je pravo rješenje za ovakve slučajeve“, kaže nam Ivana Radić. „Svaka stvar ili predmet koji vidimo, svaka sitnica u životu ima bezbroj perspektiva, a pravi je izazov gledati na stvari iz nove perspektive, one koja nam nije bila u vidokrugu. Otuda krećemo prema boljoj situaciji – ljubavnoj, poslovnoj, životnoj.“

S Ivanom sam započela radionice jer sam htjela imati jasnoću onoga što želim i dobiti nove uvide o sebi. Njeno vodstvo je zaista izvrsno, zna što radi, obavi pripremu prije svake radionice, sve teče s lakoćom. Ja se osjećam ugodno i opušteno osjećam tijekom radionica te budem jako zadovoljna s uvidima koje dobijem.

Veronika. M.

Više o tome što možeš dobiti pročitaj ovdje.

Poklanjamo jedna individualni sat na temu koja te najviše muči.

Vrijednost poklona: 300,00 HRK.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #she4she
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasna Andrisevic Bittner

Ne propustite

SheRULES

Janja je osluškivala intuiciju i reagirala instinktivno. No najvažnije je da je poslušala sebe.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.