Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Otkrivena bakterija od koje se mršavi

Sve što trebate je pojesti jogurt obogaćen tim bakterijama.

Na veselje mnogih cura koje su probale sve moguće dijete, znanstvenici Sveučilišta Cork su smislili još jedan način mršavljenja. Stvorena je bakterija koja će to činiti, a sve što vi trebate jest pojesti jogurt obogaćen tim bakterijama. Naime, u procesu održavanja njihovih vitalnih funkcija, bakterije proizvode specifičnu molekulu koja može reducirati potkožno masno tkivo u tijelu.

Štoviše znanstvenici tvrde da je masno tkivo opasno, jer je pokretno u organizmu te može prouzročiti razne upale koje povećavaju rizik od mnogih oboljenja, uključujući i tumor.Pomaže i u liječenju raka debelog crijeva


Nova bakterija je spoj Lactobacillus bakterije koja služi za probavu hrane i Propionibacterium acne koja sintetizira nezasićene masne kiseline i konjugiranu linolensku kiselinu. Prednost ove bakterije je što pomaže i u liječenju raka debelog crijeva.

Javno.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Brzi tempo života natjerao nas je da hranimo brzom prehranom.

Duh i tijelo

Zapravo, zašto ne biste sada uzeli čašu vode, istisnuli u nju pola limuna i odmah to popili?

Gastronomija

Dolaskom hladnijeg godišnjeg doba i nižih temperatura, naše tijelo ima potrebu za drugačijom hranom. >

Duh i tijelo

Započnete li s nekim razgovor na temu mršavljenja, vjerojatno ćete biti preplavljeni informacijama i mišljenjima o različitim programima prehrane i vježbanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.