Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

Paola Borović, hrvatska atletska rekorderka

U novom podcastu „I ja sam sportaš“ gostovala je višestruka hrvatska atletska rekorderka u skoku u dalj i troskoku – Paola Borović.

U novom podcastu „I ja sam sportaš“ gostovala je višestruka hrvatska atletska rekorderka u skoku u dalj i troskoku – Paola Borović.

Osim zavidne sportske karijere, ova mlada Zadranka veoma je uspješna i na obrazovnom planu. Studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje sa svojim kolegama organizira poznatu BUS (Business u sportu) konferenciju koja će se ove godine, četvrti put zaredom, održati u petak 6. ožujka na Ekonomskom fakultetu.

Paola je u podcastu otkrila tko je „kriv“ zbog toga što u „gradu košarke“ nije počela trenirati košarku kao njena sestra, već atletiku, zašto nije otišla na Univerzijadu prošle godine iako je po svim rezultatima i uvjetima trebala, koje joj je najdraže natjecanje, nada li se Olimpijskim igrama, kako izgleda organizacija velike sportske konferencije; ali i mnogo drugih stvari.

Više

Video box 2

U novom podcastu „I ja sam sportaš“ gostovala je mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh. Iako je 2017. bila dvadeseta tenisačica na svijetu, zadnje tri...

Video box 2

U podcastu „I ja sam sportaš“ gostovala je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije i igračica ruskog Dinamo Kazana, Samanta Fabris.

Video box 1

Sestre Ivana i Josipa Jurković su europske i svjetske juniorske prvakinje u veslanju iz 2017. godine, a od nedavno veslaju zajedno u dublu i...

Video box 1

Na skije je Ana Jelušić Black stala slučajno, na nagovor mame i none kada su otišle na zimovanje, te u njemu ostala do danas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.