Tjelovježbom do vatrometa u krevetu

Dok pokušavate skinuti onih nekoliko kilograma viška ili jednostavno se vratiti u formu trčeći, sigurno niste previše razmišljali koliko to utječe na vaš seksualni život. Odabir trčite li sami ili u društvu vašeg partnera, čini se može znatno utjecati na aktivnosti u vašoj spavaćoj sobi, ako je vjerovati novim studijama.

Parovi koji trče skupa, aktivniji su u krevetu, od onih koji se rekreiraju sami. Otkrilo je to istraživanje Brooks Running-a, američke kompanije specijalizirana za proizvodnju opreme za trčanje. Jedan od najpoznatijih brendova na svijetu, istraživanje je napravio na tisuću odraslih osoba, od 18 godina ili starijih, koji trče barem jednom tjedno. trcanje sex  Od ispitanih trkača, 66 posto smatra kako češće imaju seksualne odnose sa svojom drugom polovicom kada s njom zajedno trče. Muškarci, i to njih 71 posto, prije su od žena (62 posto), primijetili poveznicu između zajedničke aktivnosti na otvorenom i one u krevetu.

Zašto je tomu tako može se objasniti povećanom intimnošću koja proizlazi iz zajedničkog druženja i efekta povezivanja koje se događa prilikom skupnog vježbanja.

Istraživanje je otkrilo još nekoliko zanimljivih činjenica:

Vjerovali ili ne, muškarci više uživaju u čavrljanju prilikom trčanja od svojih partnerica. Njihove najdraže teme su sport i novi korisni gadgeti, dok žene radije trčeći s partnerom pričaju o trenutnom stanju njihove veze.

trcanje sex jimmy fallon i chelseaČak 27 posto ispitanica izabralo bi američkog komičara Jimmyja Fallona za svog partnera u trčanju, a 22 posto je bilo onih koji bi rado trčali s glumicom Chelsea Handler ili komičarom Jimmyjem Kimmelom.

Najomraženijom navikom trkača proglašeno je pljuvanje prilikom trčanja. 30 posto ispitanika složilo se kako je na samom vrhu ta ružna i nepristojna navika velikog broja trkača.

Imajući u vidu i onu slađu stranu trčanja pozivamo vas da sa svojom boljom polovicom posjetite 17. Zagreb Open ‘Memorijal Marijan Pedišić’ – međunarodnu triatlonsku avanturu, koja će se održati u nedjelju, 7.srpnja od 9.30 do 16.00 sati na Jarunu u organizaciji Triatlon kluba Zagreb i Grada Zagreba.