Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Pet kuna za sadnju drveta

Avonova akcija za spašavanje prašume.

'Hello Green Tomorow' je globalna inicijativa za zaštitu okoliša i očuvanje prirode koju je pokrenula kozmetička kuća Avon u 65 zemalja svijeta.

Kupnjom certifikata iz Avonovog kataloga po cijeni od pet kuna osigurava se sadnja jednog stabla u južnoameričkoj Atlantskoj prašumi.

Atlantska prašuma, nekada poznata kao „pluća Zemlje“, ključna je u reguliranju atmosfere te stabiliziranju globalne klime i predstavlja jedno od najvećih staništa biološke raznolikosti pa je jedan od najhitnijih projekata pošumljavanja na svijetu jer je sačuvano samo sedam % njene prvotne površine.

'Znamo da smo u mogućnosti inicirati globalni pokret za zaštitu okoliša te educirati i uključiti milijune ljudi u obnavljanje Atlantske prašume kako bismo zajedno pomogli spasiti planet', rekla je Lucija Josipović, koordinatorica za odnose s javnošću i komunikacije iz Avona.

Avonov trud u zaštiti okoliša na područjima smanjenja emisije stakleničkih plinova i uporabe „zelenih“ standarda u gradnji je prepoznat. Magazin Newsweek 2009. godine je postavio Avon na 25. mjesto „zelene“ liste 500 najvećih kompanija sa sjedištem u SAD-u. Inicijativa ujedno podržava UN-ov program Plant for the Planet: Billion Tree Campaign.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Sve više žena širom svijeta uvode proizvode s hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Beauty report

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM.

Savjeti i preporuke

U ladici ili na polici čuvate bočicu svog omiljenog parfema kojeg niste dugo koristili?

Trendovi

Znajući da je osjetljiva koža sve češći izazov za žene širom svijeta, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Anew liniju s novom Anew Sensitive+...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.