Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Ples oko šipke

Pole dance fitness je u isto vrijeme i super seksi i super zabavan.

OK, sad malo zastanite i razmislite koja je prva stvar koja vam je prošetala umom nakon što ste pročitali naslov? Uvjereni smo da se na sam spomen ovih riječi u vašim glavama zavrtila vrlo živopisna slika.

Vjerojatno je svaki muškarac istog trena pomisIio na oskudno odjevenu egzotičnu plesačicu koja svoje tijelo izvija oko šipke od sjajnog mesinga i sprema se otplesati mu privatni lap dance. Da, to je standardna slika za većinu muškaraca o ovoj priči. S druge strane, velik dio ženske populacije (tj. onaj koji se do sada nije imao priliku okušati u pole danceu) s gnušanjem je pomislio na vulgarnu, polugolu striptizetu koja provocira svojom pojavom jer joj ispod one šljokaste krpice koju je jedva stavila na sebe ispadaju ionako silikonske grudi. Da, to je klišej nastao u ženskim glavama. Krivoooo!

Ipak, na sreću, ni jedna od ovih dviju vizija nije ispravna. 🙂Ali, samo zato što većina ljudi razmišlja na spomenuti način, to ne znači da ne postoje i mnoge druge ideje, mišljenja i emocije vezane uz pole dance. Neki od tih osjećaja dolaze od onih koji zaista i plešu. Plešu za zabavu, plešu za fitness, plešu za zdravlje. Za one koji žive taj život, pole dance je fizički oblik umjetničkog izražavanja.

Da, pole dance je doista umjetnost! Kažu da bi mogao postati i olimpijski sport! 🙂 Prije svega potrebna je dobra koordiniranost kako bi pokreti plesačice izgledali lijepo, potrebna je visoka discipliniranost i unutarnja snaga koja ovaj oblik fitnessa pretvara u sredstvo za postizanje psiho-fizičke ravnoteže. Naravno, do svega se nabrojanog dolazi samo vježbom i radom.Teško je odrediti je li pole dance više seksi ili više zabavan, to je slično pitanju "Što je prije, kokoš ili jaje?". Ono što pole dance čini još zanimljivijim je razina snage, gracioznosti, fleksibilnosti i samopouzdanja stečena kroz tako zabavnu i poticajnu tjelesnu aktivnost koja upošljava sve mišiće, a gotovo i ne znate da ste vježbali, jer vrijeme jednostavno – leti.

Već su mnoge pripadnice ljepšeg spola u svoj život unijele ples, zabavu i fizičku aktivnost na novi, drugačiji način – koji zovemo pole dance fitnessom. Sigurno je da se držeći se horizontalno u odnosu na šipku okusi nekoliko, kako fizičkih tako i psihičkih promjena, ali – promjena je ono što tražimo, nešto drugačije od svakodnevne rutine.Ako želite oblikovati svoje tijelo, a istovremeno ste avanturistički tip koji bi baš jako želio znati ovladati senzualnim pokretima najzavodljivijih plesačica svijeta i osjetiti kakav je doživljaj plesati poput Jessice Biel u filmu "Powder Blue", vježbanje pole dance fitnessa mogao bi biti savršen izgovor da to provjerite. Plus, ovo je idealna prilika da se uvučete u super seksi cipele s visokom petom i platformom u kojima će vaše noge izgledati prekrasno dugačke i vitke! 🙂POLE DANCE FITNESS studio – UPISI  & INTRO SAT

U jednom od naših prijašnjih članaka već smo predstavili zagrebački Pole Dance Fitness studio, i s njegovim vlasnicama Anom Popovčić i Margaretom Biškupić, za vas porazgovarali o ovoj super senzualnoj vrsti fitness. Ovaj put pozivamo vas da se i same okušate u ovom specifičnom načinu vježbanja koji učvršćuje sve mišiće i pritom potiče senzualnost i budi ženu u vama!Poklonite sebi ili/i prijateljici jedno zanimljivo novo iskustvo – posebno osmišljeni uvodni trening koji se organizira u Pole Dance Fitness studiju u subotu 29. siječnja od 19:00 do 20:30 i nedjelju 30. siječnja od 14:30 do 16:00. Na uvodnom satu Pole Dance Fitnessa (Kineski paviljon, Zagrebački Velesajam), isprobajte posebno osmišljen set vježbi na podu, S hod, jedan rotirajući element na šipki i naučite kratku rutinu. Instruktorica će vam odgovoriti na sva pitanja i demonstrirati kratki ples.

Atmosfera u Pole Dance Fitness studiju je opuštena, prijateljska i bez predrasuda. U dvorani za vježbanje nema ogledala, svjetlo je sasvim prigušeno, a glazba na koju vježbamo i plešemo inspirativna. Vježba se bosih nogu, u donjem dijelu trenirke i majici po mogućnosti bez rukava. Nikakva prethodna iskustva u tjelovježbi i plesu nisu potrebna, samo dođite sa dobrom voljom!

Nove grupe prvog stupnja kreću s radom u veljači 2011. Kako biste osigurale svoje mjesto u ovom ciklusu potrebno je prijaviti se (ostaviti svoje ime i prezime, e-mail adresu i broj telefona ili mobitela) na e-mail adresu [email protected] ili putem online prijave. Pole Dance Fitness studio upisuje sljedeće termine: utorak 18:15 – 20:15h, i 20:30 – 22:30h, četvrtak 18:15 – 20:15h i 20:30 – 22:30h i nedjelja 12:15 – 14:15 h. Sve dodatne informacije o upisima ili programu možete dobiti na navedenoj e-mail adresi ili na brojeve telefona 099 506 9447 ili 099 592 3992.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Putovanja

Jačanje imuniteta, mentalni rast, tretmani koji vraćaju balans i oslobađaju pozitivnu energiju, povratak prirodi i lokalnom…

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Zdravstveni karton

U organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora – Hrvatskog neurološkog društva i ove godine provodi se edukativna javnozdravstvena akcija Dan crvenih haljina.

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Advertisement