Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Poboljšajte seks uz yogu

Probleme u seksu najbolje može ova drevna istočnjačka vještina.

Neki se odupiru ovoj drevnoj istočnjačkoj vještini, ali uz nju se lako pronalazi mir u užurbanom zapadnjačkom životu. Naime, problemi u seksu najčešće proizlaze iz stresa i nemogućnosti opuštanja, a time i uživanja u intimnim trenucima. A čim se tijelo opusti, krv počne slobodno kolati arterijama i cirkulirati do genitalija koje su tada otvorene. Spolni organi tako primaju više krvi što za muškarce znači bolja i duža erekcija, a za žene povećana osjetljivost klitorisa.

Yoga osim što čovjeku daje fleksibilnost i lijepo izrađene mišiće, te razne fizičke i psihičke prednosti, prvenstveno služi za oslobađanje stresa. Prakticirajući yogu, u tijelu se pojačava senzualnost, samopouzdanje i energija (naime, trećina žena prekida seks zbog umora). Oni koji ju vježbaju yogu su otvoreniji i intimniji s partnerom te imaju bolje orgazme – djelomično i zbog poza.


Neke od poželjnih poza zbog cirkulacije krvi su Upavista konasana i nešto laganija Baddha Konasana.Osmišljena je i kombinacija 12 različitih poza naziva Surya Namaskar, kojima istežete živce u zdjeličnom pojasu što je bit u seksualnosti. Također stimulira seksualne hormone, smanjuje kortizol (hormon stresa) te dovodi do nove seksualne ravnoteže.U knjizi Sexy Yoga autorica Ellen Barrett objašnjava se kako se otvara sedam čakri koje uključuju seksualnost. Zaključuje kako je bit yoge dovesti tijelo u harmoniju s umom i dušom. Stoga probajte – samo dobroga vam može donijeti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Mia Rose stimulator za klitoris odvesti će vas u svijet neopisivog zadovoljstva.

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.