Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
After21_0128.ARW

Video box 2

Poslije svega: Pad

Treći film će biti puno intenzivniji od prva dva zajedno.

Bestseler spisateljice Anne Todd bio je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i trilogije Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

Izdana je 2014., holivudski “major” Paramount odmah je otkupio filmska prava za jednu od svojih filijala, a Anna se nije više morala mučiti s mobitelom, nego je pisala na laptopu. Kao što je knjiga “Poslije svega” nastala izvan sistema, to je bio slučaj i s filmskom ekranizacijom.

Tako je bilo i s izborom glavnih glumaca, išlo se linijom najmanjeg otpora, pa su angažirani Australka Josephine Langford, mlađa sestra puno poznatije Katharine Langford (serija “Trinaest razloga”, film “S ljubavlju, Simon”), i Hero Fiennes Tiffin, sin Marthe Fiennes, sestre Ralpha i Josepha Fiennesa, i direktora fotografije i redatelja Georgea Tiffina. Kako mu roditelji nisu bili u braku, zadržao je oba prezimena, a svoj proboj vjerojatno duguje poznatim ujacima, jer je u filmu “Harry Potter i Princ miješane krvi” glumio mladog Tomma Riddlea, kasnije svemoćnog Voldemorta (Ralph Fiennes).

Nastavak je bio neminovan, unaprijed napisan iz pera Todd i evo ga, godinu dana kasnije, s dramatičnim (pod)naslovom “Poslije svega: Sudar”, a sada dolazi i treći dio pod imenom “Poslije svega: Pad”.

Ukratko, ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati.

Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji.  No jedno se iz trailera već sada može zaključiti: treći film će biti puno intenzivniji od prva dva zajedno.

POSLIJE SVEGA: PAD, nova, sexy romansa Hardina i Tesse, u distribuciji Blitz filma, u hrvatska kina stiže krajem ljeta.

Više

Kultura

Osvoji napeti krimić koji otkriva neograničenost ljubavi i izdržljivost granica tjelesne snage.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.