Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Rješenje protiv kašlja

Bisolvon s okusom čokolade i trešnje smiruje kašalj i čisti pluća.

Zima i hladno vrijeme sa sobom nose prehlade i kašalj. A kašalj stvarno zna biti iritantan, pogotovo kad nikako da iskašljete ili nikako da vam prestane neugodno škakljanje u grlu.

Otežano iskašljavanje nastaje kao posljedica stvaranja veće količine sluzi u dišnim putevima nego što je to inače normalno. Povećano stvaranje sluzi može uzrokovati i udisanje nadražujućih tvari kao što je duhanski dim ili ispušni plinovi.

Da bismo se oslobodili povećane količine sluzi koristimo prirodni mehanizam, a to je kašljanje. Ako sluz postane pregusta i prežilava, kašljanje nije dovoljno. U tom slučaju ćete se mučiti, ali nećete iskašljati dovoljno sluzi i doći će do njenog zadržavanja. Da bismo olakšali iskašljavanje, sluz je potrebno razrijediti sa sirupom Bisolvon. On razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja.Bisolvon se može uzimati kao sirup, otopina ili tablete. Bisolvon sirup ne sadržava šećer pa ga mogu uzimati i dijabetičari. U pakiranju postoji dozirna čašica uz pomoću koje mjerite koliko vam je potrebno. Sirup počinje djelovati otprilike nakon pet sati. Ni Bisolvon otopina ne sadrži šećer, dolazi u pakiranju od 40 ml te također ima svoju čašicu za doziranje. Otopina razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja. Bisolvon tablete dolaze u pakiranju od 20 tableta. Treba zapamtiti da nisu za cuclanje već se piju uz vodu. Da bi ovaj učinak bio optimalan mora proći nekoliko dana.

Bisolvon smiruje kašalj, čisti pluća i olakšava iskašljavanje. A uz to je i ukusan, pola trešnja pola čokolada. Nakon par dana slatko lijeka i kašlja više nema.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zdravstveni karton

Crni kim bogat je bjelančevinama, antioksidansima, vitaminima (B1, B2, B3) te brojnim mineralima, poput cinka, bakra, fosfora, željeza i kalcija.

Savjeti stručnjaka

Čaj od mente ili kako ga zovu,  čaj od nane, poznat je diljem svijeta tisućama godina. 

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.