Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Rješenje protiv kašlja

Bisolvon s okusom čokolade i trešnje smiruje kašalj i čisti pluća.

Zima i hladno vrijeme sa sobom nose prehlade i kašalj. A kašalj stvarno zna biti iritantan, pogotovo kad nikako da iskašljete ili nikako da vam prestane neugodno škakljanje u grlu.

Otežano iskašljavanje nastaje kao posljedica stvaranja veće količine sluzi u dišnim putevima nego što je to inače normalno. Povećano stvaranje sluzi može uzrokovati i udisanje nadražujućih tvari kao što je duhanski dim ili ispušni plinovi.

Da bismo se oslobodili povećane količine sluzi koristimo prirodni mehanizam, a to je kašljanje. Ako sluz postane pregusta i prežilava, kašljanje nije dovoljno. U tom slučaju ćete se mučiti, ali nećete iskašljati dovoljno sluzi i doći će do njenog zadržavanja. Da bismo olakšali iskašljavanje, sluz je potrebno razrijediti sa sirupom Bisolvon. On razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja.Bisolvon se može uzimati kao sirup, otopina ili tablete. Bisolvon sirup ne sadržava šećer pa ga mogu uzimati i dijabetičari. U pakiranju postoji dozirna čašica uz pomoću koje mjerite koliko vam je potrebno. Sirup počinje djelovati otprilike nakon pet sati. Ni Bisolvon otopina ne sadrži šećer, dolazi u pakiranju od 40 ml te također ima svoju čašicu za doziranje. Otopina razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja. Bisolvon tablete dolaze u pakiranju od 20 tableta. Treba zapamtiti da nisu za cuclanje već se piju uz vodu. Da bi ovaj učinak bio optimalan mora proći nekoliko dana.

Bisolvon smiruje kašalj, čisti pluća i olakšava iskašljavanje. A uz to je i ukusan, pola trešnja pola čokolada. Nakon par dana slatko lijeka i kašlja više nema.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Kod suhog kašlja sluznica je iziritirana, ali zapravo nemate što iskašljati, a kod vlažnog ili produktivnog kašlja, nakupljena sluz u grlu i plućima traži...

Duh i tijelo

Homeopatija - za one koji vjeruju u iscjeljujuću moć prirode.

Duh i tijelo

Biljke koje vam predstavljamo zasigurno "stanuju" u vašim kuhanjama.

Moj dom

Ukras, lijek i začin.

Advertisement