Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Rješenje protiv kašlja

Bisolvon s okusom čokolade i trešnje smiruje kašalj i čisti pluća.

Zima i hladno vrijeme sa sobom nose prehlade i kašalj. A kašalj stvarno zna biti iritantan, pogotovo kad nikako da iskašljete ili nikako da vam prestane neugodno škakljanje u grlu.

Otežano iskašljavanje nastaje kao posljedica stvaranja veće količine sluzi u dišnim putevima nego što je to inače normalno. Povećano stvaranje sluzi može uzrokovati i udisanje nadražujućih tvari kao što je duhanski dim ili ispušni plinovi.

Da bismo se oslobodili povećane količine sluzi koristimo prirodni mehanizam, a to je kašljanje. Ako sluz postane pregusta i prežilava, kašljanje nije dovoljno. U tom slučaju ćete se mučiti, ali nećete iskašljati dovoljno sluzi i doći će do njenog zadržavanja. Da bismo olakšali iskašljavanje, sluz je potrebno razrijediti sa sirupom Bisolvon. On razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja.Bisolvon se može uzimati kao sirup, otopina ili tablete. Bisolvon sirup ne sadržava šećer pa ga mogu uzimati i dijabetičari. U pakiranju postoji dozirna čašica uz pomoću koje mjerite koliko vam je potrebno. Sirup počinje djelovati otprilike nakon pet sati. Ni Bisolvon otopina ne sadrži šećer, dolazi u pakiranju od 40 ml te također ima svoju čašicu za doziranje. Otopina razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja. Bisolvon tablete dolaze u pakiranju od 20 tableta. Treba zapamtiti da nisu za cuclanje već se piju uz vodu. Da bi ovaj učinak bio optimalan mora proći nekoliko dana.

Bisolvon smiruje kašalj, čisti pluća i olakšava iskašljavanje. A uz to je i ukusan, pola trešnja pola čokolada. Nakon par dana slatko lijeka i kašlja više nema.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Zdravstveni karton

Iako češće pogađa stariju populaciju, disfagiju mogu imati i djeca

Savjeti stručnjaka

Origano, ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja slovi kao jedna od najljekovitijih biljaka svijeta.

Savjeti stručnjaka

Kod suhog kašlja sluznica je iziritirana, ali zapravo nemate što iskašljati, a kod vlažnog ili produktivnog kašlja, nakupljena sluz u grlu i plućima traži...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.